Charlton hade en längre formsvacka under vintern med endast en seger på åtta matcher men på slutet har laget visat stigande dagsform igen. Näst senast gjorde man en bra insats mot ett formstarkt Peterborough och i lördags dominerade man borta mot Huddersfield där 1-0 var i underkant.

Till den här matchen är lagets bäste målskytt Yann Kermorgant (19 ligastarter/8 mål) tillbaka efter tre matchers avstängning vilket är ett klart plus för offensiven. PL-meriterade lånet Mark Gower från Swansea finns med i truppen men han är inte redo för 90 minuter ännu och lär på sin höjd göra ett inhopp.
På skadelistan finns ordinarie mittbacken Leon Cort men Matt Taylor har ersatt denne på ett bra sätt
så det är inget jätteavbräck. Även långtidsskadade mittfältaren Hollands saknas.

Millwall kommer från två tuffa FA-cupmöten med Blackburn inom loppet av fyra dagar och efter att ha säkrat semifinalplatsen i onsdags kväll är nog laget ganska tröttkört, både mentalt och fysiskt. I ligan
har man gått svagt en längre tid med endast en vinst på de nio senaste matcherna och man befinner
sig på 17:e plats, fem platser och tre poäng bakom Charlton.

Tongivande yttern James Henry (28 ligastarter/5 mål) är fortsatt skadad och nu saknas även avstängde mittbacken Mark Beevers (26 ligastarter/1 mål) som har bildat ett starkt mittbackspar ihop med Danny Shittu på slutet.

Charlton har inte fått till det i hemmaspelet den här säsongen men formkurvan pekar uppåt igen och
mot ett Millwall som sannolikt får svårt att ladda om efter ett tufft och framgångsrikt dubbelmöte med Blackburn, så har Charlton goda möjligheter till ett trendbrott och en efterlängtad trepoängare hemma
på The Valley. William Hill erbjuder 2,38 på ettan och det tycker jag är spelvärt.

This is the stats tab
This is the post tip