Chelsea asian -1 mot Arsenal.

Uddamålsseger = Pengarna tillbaka.
Tvåmålsseger = Vinst på spelet.
Arsenalpoäng = Förlust på spelet.

För er som inte vill spela asian hcp, så fungerar så klart vanliga ettan till 1,85 hos bet365 också alldeles utmärkt.

Har så oerhört svårt att se hur Arsenal ska kunna få med sig något härifrån. Även om de inte matchade det allra bästa laget mot Köln i torsdagens EL så innebär den matchen att Gunners har två dagar färre än Chelsea att förbereda sig för PL-drabbningen. Negativt såklart. Lägg till Arsenals kroniskt svaga bortafacit mot toppkonkurrenterna i PL (och i viss mån CL).
4-0-torsk mot Liverpool nu senast.
2-0-torsk mot Spurs i våras.
3-1-torsk mot Liverpool i våras.
5-1-torsk mot Bayern München i CL i vintras.
3-1-tosk mot Chelsea i vintras.

Och så vidare. Flertalet matcher i ovan lista är visserligen från förra säsongen, men årets upplaga består i stort sett av samma spelare som tidigare. Lägg till att bäste spelaren (Sanchez) hellre verkar vilja vara någon annanstans än i norra London. Framför allt är det samma manager och jag som Arsenalsupporter ser ingen tillstymmelse till hur något skulle se bättre ut i år än tidigare säsonger. Samma skit varje toppmatch - Arsenal ser ut att vara illa förberedda och uppträder som att det är motståndarnas manager som fått bestämma hur de ska spela. Precis så var det i senaste stormatchen mot Liverpool. Chelsea har vunnit hemma mot Arsenal fem säsonger på raken och det har inte känts nära att få med sig något från Stamford Bridge någon av gångerna.

Chelsea kunde vila spelare mot Qarabag och känns alltmer harmoniska. Fyra raka segrar efter premiärsmällen mot Burnley. En Hazard som lär vara mer involverad i varje match framöver är ett stort plus. Cahill är också tillgänglig efter sin avstängning. Känns som ett mer komplett lag, har hemmaplansfördel och två dagars extra vila - bör ha riktigt bra chans här.

Skador & avstängningar:
Chelsea:
Återfår Cahill och Hazard ska vara startklar.
Enda spelaren som saknas är Danny Drinkwater.

Arsenal:
Arsenal saknar Coquelin och Cazorla, frågetecken för Ramsey och Özil. Men troligen kommer båda till spel.

Troliga startelvor:
Chelsea: (3-4-2-1) Courtois – Azpilicueta, David Luiz, Rüdiger – Moses, Kanté, Bakayoko, Alonso – Pedro, Hazard – Morata

Arsenal: (3-4-2-1) Cech – Mustafi, Koscielny, Monreal – Bellerin, Ramsey, Xhaka, Kolasinac – Özil, Sanchez - Lacazette

Noterbart: På dem 10 senaste mötena på Stamford Bridge i Premier League har Chelsea 8 segrar – och Arsenal är poänglöst i årets PL på bortaplan.

Domare: Michael Oliver
Matchen startar 14:30 och sänds på Viasat Sport Premium och Viaplay.

This is the stats tab
This is the post tip