Champions League även denna vecka, den sista omgången i gruppspelet.
Chelsea tar bland annat emot Atletico Madrid, där gästerna sitter i en riktig rävsax. Chelsea har det dock lättare men måste vinna för att säkra förstaplatsen, före jagande Roma.

Såhär ser grupp C ut inför sista omgången:
1. Chelsea 5 3 1 1 15/7 10p W W D L W (CL)
2. Roma 5 2 2 1 8/6 8p D W D W L
3. Atl. Madrid 5 1 3 1 4/3 6p D L D D W
4. Qarabag 5 0 2 3 2/13 2p L L W W L

En vinst är ett måste för Atletico på Stamford Bridge. Två lag avancerar vidare från gruppen och inbördes mål går före total målskillnad i CL. Därav var förra omgångens 2-0 vinst mot Roma oerhört viktig. Detta betyder att Atletico är vidare om laget vinner mot Chelsea samtidigt som Roma förlorar eller spelar oavgjort. Sedan möter Roma gruppens slagpåse Qarabag, så Atleticos chanser för avancemang är inte jättegoda.

Diego Simeone sa på presskonferensen att han är glad att laget har hittat tillbaka målmässigt. Han tror det kan hjälpa laget på tisdagen när de går för tre poäng.
Formen är god, fyra raka vinster. Besegrade i helgen Real Sociedad hemma med 2-1. Griezmann leder väger i vanlig ordning, varit fenomenal i de senaste omgångarna. Tror vi kommer få se ett taggat Atletico som har grävt upp ny energi, efter en mindre stabil form.

Chelsea tuffar vidare och har gjort en bra insats i gruppspelet. Leder grupp C och är klar för avancemang.
Conte är inte klar än dock. På presskonferensen bekräftade han att laget spelar för att vinna matchen. Han la också tyngd på hur viktigt det är att vinna gruppen. Roma har fortfarande chans på förstaplatsen, inför tisdagen är det endast två poäng som skiljer lagen åt. Chelsea, tre poäng alltså.

Måste passa på att hylla Hazard, spelar en allt viktigare roll på mittfältet nu. Fått en mer central position på mittfältet, jämfört med förra säsongen då han spelade mer på kanten. Utmanar Kevin De Bruyne snart. Fenomenal!

Chelsea saknar än David Luiz. Tisdagens match kommer för tidigt för Michy Batshuayi och Kenedy.
Atleticos Juanfran missar. Stefan Savic är tillbaka efter avstängning senast.

Förväntade startelvor:
Chelsea: Courtois: Cahill, Christensen, Azpilicueta. Zappacosta, Fabregas, Kanté, Bakayoko, Alonso. Hazard. Morata.
Atletico Madrid: Oblak: Partey, Savic, Godín, Koke, Gabi, Ñíguez, Carrasco. Gameiro, Griezmann.

Chelsea har sett riktigt heta ut på i de senaste matcherna. Löst ö1.5 i båda hemmamatcherna i gruppen. Tror Conte kommer att visa en bra taktisk sida här. Både lagen kommer att gå för vinst där kontringsmöjligheter bör vara stora, den uppgiften tror jag Chelsea kan bocka av lysande.
Målglatt, mycket möjligt. Högt oddst på hemmalaget.

SPEL: Jag spelar Chelsea Ö1.5 mål till 2.15 hos Bethard med 1.5/5 units.

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip