Speltips: BLGM & Ö2,5 mål i matchen till 1.98 hos Bethard .

Chelsea fortsätter att blanda och ge både resultat- och prestationsmässigt. Efter två raka segrar i ligan och avancemang i FA-cupen gick man på pumpen mot Middlesbrough senast i ligacupen. Det ska dock sägas att man missade helt makalösa chanser i den första halvleken. I chansväg borde man nog inte förlorat den matchen, samtidigt som prestationen trots det inte var speciellt bra.

Fulham lyckades inte stå emot Liverpool senast och tappade 1-0 till 2-1 i den andra halvleken. Likt Chelsea har resultaten blandat och gett, men man har gjort bra matcher mot storlag tidigare den här säsongen. Man besegrade Arsenal med 2-1 för några veckor sedan och har två uddamålsförluster mot Liverpool under säsongen.

Likt reken jag hade mellan Chelsea och Middlesbrough där jag trodde att båda lagen skulle göra mål (räknar NÄSTAN hem den), så blir min utgångspunkt samma här.
Chelsea fortsätter att se svajiga ut bakåt och jag tror Fulham har väldigt goda möjligheter att göra mål på Stamford Bridge. Den där Chelsea-backlinjen hade jag inte litat på med mycket i mitt liv.

Chelsea kommer fortsatt sakna Nicolas Jackson som är iväg och spelar afrikanska mästerskapen. Där finns det dock täckning, och vi får se om Nkunku är tillbaka i spel eller inte. Även Fulhams Calvin Bassey och Alex Iwobi är iväg på landslagsuppdrag.

Räknar med mål på Stamford Bridge

Som sagt var det nästan overkligt att Chelsea inte gjorde mål senast mot Middlesbrough. Bara Sheffield United har släppt in fler mål på bortaplan den här säsongen. Jag tycker trots snedsteget senast att Chelseas offensiv ser ganska livfylld ut och på hemmaplan ska man kunna såra ett svagt Fulham-försvar.

Jag tror stenhårt på en målrik historia på Stamford Bridge. Chelsea har offensiva spelare som faktiskt är form med Palmer, Mudryk och Madueke. Samtidigt har man ett försvar som i princip ger bort mål till sina motståndare.
BLGM & Ö2,5 mål i matchen är ett spel jag gillar skarpt och det spelas till 1.98 hos Bethard !