Överspelet klickas i kvällens match mellan Chelsea - Southampton.

1 Chelsea 32 24 3 5 65-27 75

9 Southampton 31 11 7 13 37-40 40

Lagens senaste matcher:

Chelsea - Tottenham 4-2 (FA-cupen)
Man United - Chelsea 2-0
Bournemouth - Chelsea 1-3

Southampton - Man City 0-3
West Brom - Southampton 0-1
Southampton - Crystal Palace 3-1

Chelsea spelade en tuff match i helgen mot Tottenham. Gick vidare till final i FA-cupen efter 4-2 och det ska man vara väldigt nöjda med sett till matchbilden. Hazard och Costa vilades då för att vara 100% till den här matchen. Conte var själv tydlig med att FA-cupen är en bonus men inte mer än så, det är Premier League han är här för att vinna. Gary Cahill missade matchen mot Tottenham, då han var sjuk. Han har kunnat träna söndag och måndag men återstår att se om han är tillbaka redan idag. Ett avbräck i defensiven om kaptenen inte kommer till spel.

Chelsea är ruskigt bra på Stamford Bridge den här säsongen och vunnit 13/15 matcher såhär långt. Att man hittar nätet på hemmaplan kan man nästan ta för givet men tyvärr för deras del så har inte defensiven sett lika tät ut som den gjorde på hösten. Laget har släppt in mål i tio raka matcher i PL och min känsla är att den förlängs ikväll.

Southampton har inte särskilt mycket att spela för när det bara återstår sju omgångar. Finns chans att nå platserna som tar en ut i Europa men för Southampton är inte dom stora. Har inte spelat i helgen utan kommer utvilade och välförberedda till dagens match. Southampton är ett bra lag och brukar kunna ställa till det för vilket lag som helst. Southamptons senaste elva matcher har det blivit minst tre mål i nio av dessa. Har en bra offensiv trots att Charlie Austin är fortsatt skadad. Det största avbräcket på skadelistan heter Van Dijk. Var en klippa i mittförsvaret hos de rödvita innan han blev skadad i slutet på januari.

Chelsea måste vinna för man känner flåset från Tottenham som bara är fyra poäng ifrån. Som sagt så vilades Hazard och Costa i helgen och kan räkna med att Costa är målsugen då han har en måltorka på fem matcher i nuläget.

Jag spelar Ö2,5 mål @1.77 hos Unibet med 4/7u.

twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip