Vilken match vi bjuds på i eftermiddag. Hett Londonderby väntar på Stamford Bridge kl 17.

Chelsea ligger på en femteplats i tabellen och Spurs hittar vi en placering ovanför. Som de flesta vet så är den där fjärdeplatsen så oerhört värdefull eftersom den ger en plats i kommande Champions League. Det skiljer fem poäng mellan lagen och det känns som om dörren står lite på glänt just nu. Vinner Chelsea så öppnar man den och vi får ett race in i sista omgången, däremot om Spurs vinner så stänger man dörren till Champions League för Chelsea.

Den känns väldigt svår den här matchen att tippa på vem som vinner. Hittar inget av något värde där. Men det känns som hörnorna kan bli rätt så många i den här matchen. Chelsea spelar troligtvis med Giroud eller Morata längst upp och med någon av dessa herrar högst upp så kan man räkna med kantspel från Hazard och Willian.

Tottenham kan få fortsätta att klara sig utan Harry Kane. Tränaren Pocchetino var osäker i torsdags på presskonferensen om han kan spela eller inte. Kommer såklart testas idag för att se hur kroppen mår. Stort avbräck om han inte kommer till spel men tror inte det ska påverka hörnspelet något nämnvärt.

Jag spelar över 10,5 hörnor @1.81 hos LeoVegas med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip