Börjar med at gratulera Chelsea till guldet. Välförtjänt efter att varit stabila hela säsongen och fått ihop ett lag som ger allt för varandra.

Nu tror jag det blir en lugn match där lagen har noll att spela för. Chelsea klara mästare och Watford klarat kontraktet efter att Hull förlorat mot Crystal Palace. Visst, Watford kan klättra flera placeringar uppåt men så som spelet och energin har varit senaste matcherna så verkar man inte bry sig nämnvärt om någon placering hit eller dit.

Conte är en enorm vinnarskalle och att han vill att laget ska vinna inför hemmafansen kan vi slå fast vid men skulle förvåna mig om det inte blir några förändringar i startelvan. Kapten Terry bör få speltid för att njuta de sista matcherna innan han slutar.

Watford har i huvudet redan gått på semester. Känns inte närvarande i matcherna utan verkar mer fundera på om det blir att klappa grisar på Bahamas under semestern. Laget har fyra raka förluster. Laget har inte gjort på i de sex senaste bortamatcherna. Bara bortamatchen mot Spurs (förlust med 4-0) som gått över 3,5 i deras nio senaste matcher.

Jag tycker inte mycket talar för att vi kommer målkalas på Stamford Bridge. Två lag som inte spelar för något och då har Chelsea firat guldet så sent som i fredags. Kommer inte direkt 100% förberedda när det gäller smådetaljer och den mentala biten.

Jag spelar Under 3,5 mål @1.73 hos Unibet med 4/7u.

twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip