Chelsea tar emot tabelljumbon på Stamford Bridge ikväll.

Contes Chelsea har problem just nu. Två förluster mot Watford och Bournemouth med en målskillnad på 1-7 på dessa två matcher. Det blåser lite kalla vindar om laget och den här matchen kommer kan bli jobbig för Chelsea om man inte får en bra start. Senaste matchen mot Watford var det en riktigt blek insats av de blåklädda. Visst, Chelsea fick en tidig utvisning efter två gula kort av Bakayoko efter en halvtimme spelad. Men även när man var fullt manskap så var Watford det bättre laget och det var hemmalaget som skapade de farligaste målchanserna.

West Brom söker desperat efter poäng. Efter Huddersfields vinst igår mot Bournemouth så är det nu sju poäng upp för att ligga på rätt sida av strecket. Lite hopp finns nog ändå i laget efter att det sett bättre ut senaste veckorna. Fick poäng på Goodison Park mot Everton. Tog sig vidare mot Liverpool i FA-cupen. Mot City hade man inte mycket att säga till om - men vilket lag har det den här säsongen. Tung förlust senast mot Saints på hemmaplan. Men två mål gjorde laget och offensiven har fått sig lite självförtroende.

Chelsea ser inte alls så bra ut som man kunnat tro. Har problem i defensiven och släpper till alldeles för många lägen för att Conte ska vara nöjd. Watford hade åtta skott på mål senast. Bournemouth som gjorde tre mål mot Chelsea, fick iväg fem skott. Innan dess så slog Chelsea Newcastle på hemmaplan med 3-0. Skotten? 8-6 till Chelsea.

Jag tror Chelsea vinner det här med någon boll men att West Brom får iväg tre skott på mål känns ganska troligt, enligt mig.

Jag spelar West Brom över 2,5 skott på mål @1.72 hos Unibet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip