Äntligen är ligafotbollen tillbaka och mitt rekande kan återupptas. Speltips hämtat från Verona. Chievo gästas av Cagliari på Stadio Marc'Antonio Bentegodi. Mål att vänta?

Tabell:
11 Cagliari 12 5 1 6 20:29 -9 16p
12 Chievo 12 4 3 5 12:14 -2 15p

Form:
Chievo - F,F,O,O,F
Cagliari - F,V,F,F,V

Målsnitt per match:
Chievo - 2,16
Cagliari - 4,08

Senaste match:
Chievo-Juventus 1-2
Torino-Cagliari 5-1

Spelbolagen verkar tro att det här borde bli en målsnål tillställning eftersom underspelet är favorit på marknaden. Något jag inte är villig att hålla med om.

Som så många gånger förr rekar jag ett överspel när Cagliari är på banan. Inte så konstigt kanske - faktum är att Sardiniens stolthet (Cagliari) har spelat över 2,5 mål i alla sina 13 matcher den här säsongen! Laget har släppt in flest mål i hela serien men och andra sidan har man gjort fler mål en exempelvis ligatrean Milan.

Uppehållet kom väldigt lägligt för Chievo då deras form var rent ut sagt usel. Trots det så ligger laget på en stabil mittenplacering. Nu gästas man av nykomlingen Cagliari och det bör vara en ypperligt läge för hemmalaget att ta en efterlängtad trepoängare. Jag förväntar mig iallafall ett Chievo som går för seger!

Förväntade startelvor (La Gazetta dello Sport):

Chievo 4-3-1-2

Inglese Meggiorini
De Guzman
Rigoni Radovanovic Castro
Gobbi Gamberini Cesar Cacciatore
Sorrentino

Avstängd: Dainelli
Skador: Birsa (KEY), Hetemaj

Cagliari 4-3-1-2

Borriello Sau
Di Gennaro
Padoin Barella Munari
Bittante B Alves Salamon Ceppitelli
Storari

Avstängd: Dessena
Skador: Ionita, J Pedro, Murru, Tachtsidis

Valter Birsa är ytterst tveksam för spel vilket såklart är ett stort minus för hemmalaget och även för överspelet eftersom han är en poängspelare. Jobbiga avbräck hos gästerna - lagkaptenen Dessena avstängd.

Trendbrott, nja? Svårt att köpa att underspelet ska vara favorit när Cagliari har gått över linan 2,5 mål i alla sina matcher. Målsnitt på över 4 mål per match.

Över 2,25 mål spelas hos bet365 . Halva insatsen tillbaka om matchen stannar på 2 mål.

Tippar 2-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter.

Lycka till!





This is the stats tab
This is the post tip