1X eller Chievo +0,5 spelas till 1,76 hos Unibet .

Fjolårets möten:
Chievo - Lazio 1-1
Lazio - Chievo 0-1

Chievo tog en tung seger i premiären mot Udinese på resande fot med 2-1. Samtidigt fick Lazio bara 0-0 hemma mot nykomlingarna SPAL.
Chievo är ett samspelt lag som behållit stora delar av sin trupp från fjolåret. Inte mycket väsen under mercaton med andra ord. Försvaret är stabilt och rutinerat och på mitten finns det kreativitet i form av Valter Birsa som nätade mot Udi.

Lazios inledning på säsongen var allt annat än bra. 0-0 skrevs resultatet mot SPAL och det var en riktigt trött tillställning. Nu ställs man mot ett Chievo som man har haft svårt för. Faktum är att Lazio bara vunnit 1 av de 6 senaste mötena med Veronaklubben. Nu ser det även ut som Lazio får klara sig utan 3 nyckelspelare på söndag - Baldé Keita, Felipe Anderson och Lucas Leiva ser ut att missa matchen, tunga avbräck!

Förväntade laguppställningar:
Chievo 4-3-1-2

Inglese Pucciarelli
Birsa
Hetemaj Radovanovic Castro
Gobbi Gamberini Dainelli Cacciatore
Sorrentino

Skador: Meggiorini, Confente, Gaudino

Lazio 3-5-2

Palombi Immobile
Lulic Milinkovic
L Alberto Parolo Basta
Radu De Vrij Wallace
Strakosha

Ej tillgänglig: Keita (KEY)
Tveksam: Anderson (KEY), Leiva (KEY)

Lazio tappade sin kapten Biglia i somras och Lucas Leiva var tänkt som en ersättare till honom. Skulle samtliga tre spelare (Leiva, Anderson och Keita) missa matchen på söndag så ser mittfältet rätt begränsat ut.
Chievo trivs bra mot Lazio och är svårslagna hemma på Stadio Marc'Antonio Bentegodi. Adderar vi hur bleka Lazio såg ut i premiären och att man dessutom har ett par tunga namn borta håller jag Chievos chanser att åtminstone ta en poäng på söndag som hög.

1X eller Chievo +0,5 spelas till 1,76 hos Unibet .

1-1?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip