Vi köttar ut två spel i samma text här, bägge i Copa Libertadores.

Först ut har vi Alianza Lima vs Cerro Porteño. Peruanerna har gjort ett okej mästerskap, i varje fall i förhållande till tidigare säsonger. Två kryss på tre matcher är förvisso inte jättebra, men det är klart godkänt för ett lag som i regel förlorar nästan varje Copa Libertadores-match.

Alianza Lima har framförallt försvaret att tacka för poängerna man hittills spelat in. På tre matcher har man haft 0.4, 0.5 och 1.0 i xg emot sig. 1.0 borta mot hemmastarka Colo Colo och övriga resultat på hemmaplan.

Cerro Porteño har varit än bättre, ur samtliga aspekter. De har 4 inspelade poäng och hållt nollan i 2 av 3 gruppmatcher med än bättre defensiva underliggande stats än Alianza.

Tighta matchups har varit Grupp A:s melodi och det finns faktiskt inget som pekar på att det blir annorlunda här.

Underspelet känns tokgiven och således tas under 2.25 mål @ 1.83 hos bet365 .

Bad, worse, Cobresal

Dryga halvtimmen senare tar chilenska Cobresal emot brasilianska Sao Paulo.

När lagen ställdes mot varandra i Brasilien rekade jag Sao Paulo -2 AH med en högre insats. Cobresal fick kämpa hårt och förssvarade sig relativt bra, men brassarna fick slutligen utdelning och vann med 2-0 efter två rätt så sena mål.

Inatt spelar Cobresal på hemmaplan, en arena där de vanligtvis är riktigt starka. Men i år har de varit oerhört svajjiga, kanske främst för att laget har varit såpass dåligt och inte riktigt vet hur de ska ta sig an matcherna på hemmaplan. De vill givetvis vara mer framåtlutade på hemmaplan, men istället blir de straffade.

Sao Paulo har gjort ett bra mästerskap hittills och varit det bättre laget i samtliga matcher. Premiären borta mot Talleres var förvisso rätt jämn, men det känns som att brassarna är i mycket bättre form idag än vad de var då.

Sao Paulo har vunnit 4 av sina 5 senaste matcher och med tanke på att Cobresal verkligen behöver börja plocka poäng så lär matchbilden bli en tacksam sådan.

Sao Paulo -1 AH spelas till 1.98 hos bet365 .

Vamos!
This is the stats tab
This is the post tip