Inter -1,5 spelas till oddset 2,03 hos bet365 .

Tabell:
3 Inter 3 3 0 0 8:1 +7 9p
18 Crotone 3 0 1 2 0:4 -4 1p

Crotone höll sig kvar med nöd och näppe förra säsongen och man lär få det tufft även den här säsongen. Inledningen har knappast varit önskvärd - laget är fortfarande mållösa och har bara plockat en poäng på de inledande 3 matcherna och det var hemma mot nykomlingarna Hellas Verona som börjat säsongen allt annat än bra.

Inter har ett väldigt spännande lag med en hög potential. En potential som man inte kunde nå upp till under fjolåret. Inter har dock sett väldigt bra ut i säsongsinledningen under den nye tränaren Luciano Spalletti. Fio, Roma och SPAL har Inter besegrat och dessutom utan en enda uddamålsseger, starkt! Framförallt är det offensiven med Icardi i spetsen som har imponerat och frågan är om man inte är tillsammans med Napoli den främsta utmanaren till Juventus? Det känns så.

Förväntade laguppställningar:

Crotone 4-4-2

Budimir Trotta
Stoian Mondragora Barberis Rohdén
Martella Cabrera Ceccherini Samprisi
Cordaz

Skador: Izco, Nalini, Tonev

FC Internazionale 4-2-3-1

Icardi
Perisic J Mario Candreva
Vecino Gagliardini
Dalbert Miranda Skriniar D'Ambrosio
Handanovic

Skador: Santon,Cancelo

Inter har ett bra skadeläge och har öppnat säsongen på bästa möjliga sätt. Dessutom har man till skillnad från fjolåret inget Europaspel att fokusera på, vilket naturligtvis är en stor fördel i ligaspelet. Det här ska bara Inter vinna och jag tycker man även bör ha goda chanser att vinna med relativt stor marginal.

Tippar 0-3, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip