Båda lagen gör mål på Selhurst Park i eftermiddag.

Crystal Palace har börjat få ordning på säsongen. Frank De Boer fick sparken efter den starten laget hade. Var inte mycket som stämde i spelet när han styrde det. Kom in och ville spela ett spel som Crystal Palace aldrig spelat i Premier League. Hade inte direkt flyt med skador och annat. Nu är det Roy Hodgson som har tagit över kontrollen. Palace viktigaste spelare, Zaha, är tillbaka efter en skada. En klasspelare i det här laget som kan avgöra matcher på egen hand med sin fart och teknik.

Bournemouth är ett lag som vill spela fotboll. Det ska spelas på marken och det ska vara underhållande. Jag tycker det finns mer kvar i offensiven än vad man fått ut än så länge. Defoe som är en utpräglad målskytt har inte kommit igång och samarbetet med anfallskollegan King är inte sett så bra ut som man kanske hade trott. Bournemouth hade stora problem förra säsongen med försvarsspelet och även om det sett bättre ut så släpper man till chanser för lätt för att vara på den här nivån. Laget har problem med bollen som går från motståndarnas backlinje in till en offensiv mittfältare. Väl där så ligger man inte tillräckligt tätt och bollhållaren får vända upp och kan därefter välja på flera spelare som går i djupled.

Palace senaste tre hemmamatcher:

2-1 Stoke
2-2 Everton
2-2 West Ham

Två lag som vill framåt och det känns som att båda lagen vill vinna den här matchen. Tror inte på en avvaktande match utan det här är två lag som har en bättre offensiv kontra defensiven. Jag hoppas att det visar sig på resultattavlan när matchen är slut.

Jag spelar båda lagen gör mål @1.83 hos Coolbet med 4u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip