Över 2,5 mål i CSKA Moskva-Basel spelas i en av kvällens mindre glamourösa CL-matcher.

Nyckelmatch i kampen om andraplatsen. Räknar med en match där framför altl hemmalaget borde vara rejält missnöjda med ett kryss. Tabellen är jämn och det lag som vinner här tar ett rejält grepp om andraplatsen.

1 Man United 2 2 0 0 7-1 6
2 Basel 2 1 0 1 5-3 3
3 CSKA Moskva 2 1 0 1 3-5 3
4 Benfica 2 0 0 2 1-7 0

Sett båda CSKA:s matcher hittills och kan väl konstatera att det inte är någon tillfällighet att laget släppt in mål i 30 raka gruppspelsmatcher i Champions. Släpper till väldigt många målchanser. Försvaret kanske räcker till i ligaspelet men i de här sammanhangen har de svårt att räcka till. Även om Basel saknar bäste strikern Van Wolfswinkel borde de ha klass nog för att såra det här begränsade försvaret.

Samtidigt har CSKA ett par vassa offensiva pjäser och bör som sagt vinna för att ha en riktigt bra chans att avancera till slutspel. Så här kan jag definitivt se båda lagen göra mål. Det jag såg av Basel mot Man United imponerade inte särskilt mycket när det gäller defensiven. Är ett i grunden offensivt lag som för de flesta matcherna, så de är inte superlämpade att parkera buss i europaspelet.

Tänkbara elvor:

Akinfeev; Mario Fernandes, Nababkin, Ignashevich, A Berezutski, Schennikov; Golovin, Wernbloom, Natcho; Vitinho, Olanare.

Vaclík; Lang, Akanji, Suchý, Xhaka, Petretta; Steffen, Dié, Zuffi, Oberlin; Elyounoussi.

Ett hemmalag som måste vinna och som alltid (30 raka i alla fall) släpper in mål hemma. I min bok kan det här bli en rätt öppen match.

2-1?

This is the stats tab
This is the post tip