Den ryska klubblagsfotbollen var på väg upp för i början av 10-talet, men sedan har kvalitén på spelarna som tagit sig till Ryssland inte varit lika hög.
En sådan som Wernbloom är en av seriens bästa centrala mittfältare, och CSKA har nu främst bara inhemska spelare.
Utöver Wernbloom så finns dock brassen Vitinho och israelen Natcho.
Det här räcker för att vara ett topplag i ryska ligan, även om man börjar halka efter även där. Ligger "bara" fyra i serien och har sju poäng upp till Zenit.
CSKA är militärens lag i Moskva och har inget större publiktryck, brukar komma runt 10 till 12 000 till matcherna. Derbyt mot Dynamo Moskva lockade precis över 10 000.
Så jag går inte igång direkt på den ryska klubblagsfotbollen och CSKA har kommit sist i sin CL-grupp fyra år i rad.
Visst slet Spartak Moskva med sig 1–1 mot Liverpool i går, och efteråt firade spelarna och fansen (Dynamo har mer fans, är nummer ett av publiklagen i Moskva) som man vunnit CL-bucklan.
Det säger väl också lite om självbilden.
Manchester United kommer till Moskva med formen helt på topp. Man har fyra raka tävlingssegrar och det ser bra ut i truppen även om Pogba saknas.

Hela skadelistan:
Michael Carrick, Marouane Fellaini, Phil Jones, Paul Pogba, Marcos Rojo och Zlatan Ibrahimovic.
Trots detta kan Mourinho välja och vraka bland formstarka stjärnor, vem får tex spela till vänster? Marcus Rashford och Anthony Martial slåss om samma plats...

CSKA har ett nytt tungt avbräck då ordinarie offensive högerbacken/högeryttern Mario Fernandes utgick skadad i senaste ligamatchen och kan ej spela i kväll.

Med tanke på formen, klassen och att CSKA Moskva inte ser speciellt bra ut (turlig seger i CL-premiären) samt att det inte är så stor hemmafördel i ett halvt ödsligt stadium tycker jag att den här tvåan till 1.70 är klart spelvärd.

Prel startelvor:
CSKA Moskva: Akinfeev: Vasin, V. Berezutski, A. Berezutski: Nababkin, Wernbloom, Natkho, Schennikov: Dzagoev, Vitinho, Golovin.

Manchester United: De Gea: Young, Smalling, Bailly, Blind: Herrera, Matic: Lingard, Mkhitaryan, Martial: Lukaku.

Mina spel: CSKA Moskva–Manchester United 2. Odds: 1.70. Bolag: bet365 . 3/4 units.




This is the stats tab
This is the post tip