På Estadio Riazor tar Deportivo La Coruna emot Celta Vigo i ett helt öppet möte, i den spanska la ligan. Trots att inget att lagen är i någon vidare målform har marknaden över 2,5 mål i matchen som en favorit. Mest värde finner jag dock i att båda lagen inte gör mål i matchen, som i mitt tycke, också är ett helt öppet spel. När marknaden dock erbjuder 23 punkters värde blir det genast intressant att kika närmare på ett spel.

På de tre senaste ligamatcherna har Deportivo La Coruna mött tuff patrull i form av Barcelona, Leganes och Sevilla. Där har de endast lyckats göra ett mål framåt och släppt in sex mål bakåt. Cristobal Parralos 4-2-3-1 formation, även om den på pappret liknar Juventus formation, är fortfarande försvarsinriktad i grunden. Så någon anfallsrik match från Deportivo La Corunas sida kommer vi inte att få se. Dessutom har de sedan tidigare haft det tufft mot Celta Vigo.

Även om Celta Vigo är ett lag som är skickliga på att både göra mål och släppa in mål såg det tungt ut senast mot Villarreal, i 0-1 förlusten hemma. Dessförinnan blev det en 1-2 förlust borta mot Valencia så formen är inte den bästa just nu. Laget har förvisso en offensiv 4-3-3 formation men när laget inte äger bollen så är det full fokus på defensiven. När Celta Vigo har ställts mot Deportivo La Coruna tidigare har det oftast blivit så många mål i matcherna. Se här:

Fotboll Primera Division: 19/3, 2017
Deportivo 0 - 1 Celta

Fotboll Primera Division: 23/10, 2016
Celta 4 - 1 Deportivo

Fotboll Fotboll Vänskapsmatch: 21/7, 2016
Deportivo 0 - 2 Celta

Fotboll Primera Division: 2/4, 2016
Celta 1 - 1 Deportivo

Fotboll Primera Division: 21/11, 2015
Deportivo 2 - 0 Celta

De tre senaste matcherna på Estadio Riazor har slutat med att båda lag inte har gjort mål i matcherna. Det är inte mycket mer som talar för att läget ska bli annorlunda denna gång, med tanke på det få antalet mål som båda lag har gjort på sistone. Därmed finner jag ett stort värde i att båda lag inte gör mål till 2.23 i odds och lägger ett spel hos Unibet .
---
Preliminär startelva Deportivo La Coruna: Ruben Martinez, Juanfran, Fabian Schaer, Sidnei, Luisinho, Guilherme, Celso Borges, Carles Gil, Emre Colak, Adrian Lopez & Lucas Perez.

Preliminär startelva Celta Vigo: Ruben Blanco, Johny, Sergi Gomez, Gustavo Cabral, Hugo Mallo, Pablo Hernandez, Stanislav Lobotka, Daniel Wass, Pione Sisto, Maximiliano Gomez & Iago Aspas.

This is the stats tab
This is the post tip