OBS! Uppskjuten på grund av dåligt väder. :-( /rad

Fredagens enda match i den spanska La Liga spelas på A Coruna där Deportivo La Coruna tar emot Real Betis. Marknaden har sjunkit en del på hemmalaget. Den kurvan är jag övertygad om fortsätter fram mot matchstart, då Real Betis är skadedrabbat och har en usel statistik på bortaplan. Då är det aktuellt att kika närmare på spelet på en hemmavinst som ger över dubbla pengarna.

Även om Deportivo endast har tagit poäng i sex av nio hemmamatcher i ligan och ännu inte vunnit i år så är det stor chans att trenden bryts mot Real Betis. Det har slarvats mycket under hela säsongen, i princip, men samtidigt har laget spelat ihop sig allt mer, där en vinst borde komma närsomhelst. Varför inte när man möter ett uselt bortalag som har massvis av mittfältare borta från spel?

Real Betis har förlorat sju av nio bortamatcher. Trots ett tufft skadeläge stod de upp riktigt bra senast hemma mot Barcelona och spelade 1-1. Nu är det dock ett bortamöte som väntar där laget dras fortfarande med skador på mittfältarna Alvaro Cejudo, Darko Brasanac, Joaquin samt Felipe Gutierrez. Tveksamma till spel är Jonas Martin och högerbacken Cristiano Piccini, men även Ryan Donk som spelar som en defensiv mittfältare alternativt mittback. Ni hajar. Det är en hel del skador bakåt för Real Betis, som även tidigare har haft stora problem att hålla tätt bakåt.

Deportivo har lätt för att göra mål på Real Betis. De två senaste möterna på A Coruna har slutat:

Copa del Rey: 21/12, 2016
Deportivo 3 - 1 R.Betis
Primera Division: 13/2, 2016
Deportivo 2 - 2 R.Betis

Med tanke på att Deportivo i de fem senaste matcherna endast har släppt in fler än ett mål i ett av möten ser jag en stor chans att Deportivo kan försvara sig väl - samtidigt som de gör ett antal mål framåt igen på Real Betis.

Därmed finner jag ett värde i att spela på en rak hemmaseger på Deportivo La Coruna till 2.05 i odds hos Bwin .

This is the stats tab
This is the post tip