Gårdagens spel i League Two satt snyggt. Får jag in dagens lir i glassiga skotska cupen?

East Fife - Edinburgh City 1-1

League Two's näst sämsta hemmalag ställs mot League One's sämsta bortalag. Detta i en omspelsmatch i skotska cupen. Första mötet slutade 1-1 där Edinburgh tog ledningen i första halvlek, innan East Fife fick in 1-1 med 25 minuter kvar. Det var tydligen ingen dundermatch för den neutrala åskådaren, och det tror jag inte det blir i kväll heller. Matchen skulle ha spelats i går men fick skjutas upp på grund av frost på planen. Edinburgh har gått under 2,5 mål i sina åtta (!) senaste matcher och på hemmaplan har man bara gjort 9 mål på åtta matcher. East Five, som kämpar i botten (kvalplats) i serien ovan, har i sin tur bara mäktat med 7 mål på sex bortmatcher. Planen lär vara svårspelad, Edinburgh (som dessutom är nykomling i League Two) kommer spela snålt som attan, och East Five har kanske inte sitt allra bästa lag på benen - med tanke på att man ligger risigt till i ligan och har en ny seriematch redan på lördag. Därför tror jag att det blir mycket sparka och spring och ingen vidare kvalitet på den här matchen. Målsnålt i vanlig ordning för Edinburgh?

SPELTIPS
Testar under 2,75 (under 2,5, 3) hos bet365 till 1,88 (2/5 units). Halva insatsen åter vid exakt tre mål i matchen.