Speltips: Elfsborg - Hammarby

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2017-07-17 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.80
Tips: BLGM + o2,5
Spela på Speltips Valencia - Barcelona
Världens största bettingsajt! Spela ansvarsfullt, 18+
Båda lagen gör mål + över 2,5 mål i matchen spelas i Elfsborg-Hammarby.
Mål -> Totalt antal mål/Båda lagen gör mål.

Över 2,5 ger i nuläget runt 1.60 i odds, medan båda lagen att göra mål ger runt 1.55 - då föredrar jag det här spelet då jag varken ser 3-0/0-3 eller 1-1 som de mest troliga resultaten här.

Stark Elfsborgsseger borta mot Norrköping senast (3-1). Offensiven med Lundevall, Jebali, Dyer, Frick, DG m.fl. känns fortsatt stark och flera spelare visar bra form. Har i flera rekar varit inne på att Elfsborg har 5-6 spelare med kapacitet att göra 10+ poäng över en allsvensk säsong. Till den här matchen tillkommer dessutom ikonspelaren Samuel Holmén. Han ska vara redo för spel direkt.

Att laget är starkare offensivt än defensivt är lite av en naturlag. Under en period i våras täppte de till försvaret en del, men efter uppehållet har de släppt in mål i bägge matcherna. Och senast hade IFK Norrköping bud på fler mål än det enda som ramlade in.

Truppen:

Kevin Stuhr Ellegaard, David Olsson
Jesper Manns, Adam Lundqvist, Anders Randrup, Jörgen Horn, Jon Jönsson, Joakim Nilsson, Ibrahim Dresevic, Daniel Gustavsson, Samuel Holmén, Simon Lundevall, Issam Jebali, Rasmus Rosenqvist, Simon Olsson, Emir Bajrami, Alex Dyer, Per Frick, Jesper Karlsson, Viktor Prodell

Bajen välkomnar bland annat nyförvärven Fenger och Andersen i truppen. Svårt att säga bu eller bä om dessa, men på pappret är de spännande. Och en ny mittback (Fenger) behövs verkligen.

En slätstruken insats borta mot Häcken följdes upp av en stabil 3-1:a hemma mot ÖSK så formen är nog okej på Bajen. Är inne i en spännande process överlag då det känns som att klubben litar på den plattform de står på och nu gör vad de kan för att ta nästa kliv i klubblagshierarkin. En del spelare ut, en del in och en starkare trupp börjar ta fart. Följande är uttagna här:

1. Ögmundur Kristinsson
2. Birkir Már Sævarsson, Bjørn Paulsen, Joseph Aidoo, Imad Khalili, Jeppe Andersen, Stefan Batan, Kennedy Bakircioglu, Arnór Smárason, Mads Fenger, Rômulo, Pa Dibba, Junior, Marcus Degerlund, Benny Lekström, Leo Bengtsson, Mats Solheim, Jiloan Hamad

Lag 7 mot lag 8 i tabellen. Tryggt avstånd neråt i tabellen gör att det inte finns anledning till någon försiktig slå sig till ro-taktik vid kryssläge. Båda har hugg i kampen om Europaplatserna då det är väldigt jämnt bakom MFF - och båda lagen har nog ambitionen att hänga med där (säkert lite tydligare hos Elfsborg än Bajen, men ändå). Jag räknar med två lag som verkligen går för segern.

Tror matchbilden kan passa Bajen här. Michelsen har vid ett flertal tillfällen dragit tillbaka lagt och sårat motståndarna via snabba omställningar. Elfsborg i Borås är ett lag det går att få bra omställningar mot. Boråsarna vill vara konstruktiva och föra spelet - full fart framåt gäller ofta på hemmaplan.

Elfsborg har gjort mål i smått osannolika 36 av de senaste 37 hemmamatcherna i allsvenskan. Statistik är historia, men det säger ändå en del om den offensiva skickligheten. Samtidigt är det inte alltför vanligt att de håller nollan och nog borde Bajen kunna såra här.

Tror Elfsborg blir för tunga i slutändan, men tror Bajen gör mål.

3-1?  Elfsborg - Hammarby
Spela på Speltips Elfsborg - Hammarby
Polsater - 16 Juli 2017 - 21:03
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
18:30  Cska Moskva - Bars Kazan
Ishockey - KHL - 1
1.77
19:00  Brage - GAIS
Fotboll - Superettan - 2 asian hcp 0
2.03
20:33  Person Of Interest - Attrave
Trav - Umåker - H2H 1
1.85
20:45  Millwall - Fulham
Fotboll - Championship - 1X
1.72
21:00  Leganes - Deportivo La Coruna
Fotboll - La Liga - BLGM Nej
1.95
01:00  Pittsburgh - Philadelphia
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Över 5,5 mål
1.82
14:00  IFK Timrå - Boden
Fotboll - Division 2 Norrland - 1 asian hcp -0,5
2.01
15:15  Storvreta IBK - IBF Falun
Innebandy - Superligan - Storvreta ML
1.90
16:00  Östersund - Örebro
Fotboll - Allsvenskan - 1/1 ht/ft
2.38
20:45  Juventus - Napoli
Fotboll - Serie A - 1
2.10
19:00  Malmö FF - BP
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
1.80

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar