Push på gårdagens spel mellan Palermo och Bologna. Satt på 0 asian på bortalaget men ett tidigt rött kort förstörde den chansen. 0-0 är bra sett till hur det blev. Nu är det premiäromgång i divison 1 Norra Svealand.

Enskedes försäsong

Spårvägen - Enskede 1-2
Enskede - Aspudden 2-1
Enskede - Huddinge 2-1
Haninge - Enskede 3-1
Lidingö - Enskede 1-3

Sollentunas försäsong

Sandviken - Sollentuna 2-0
Huddinge - Sollentuna 1-1
Vasalund - Sollentuna 1-0
Akropolis - Sollentuna 2-1
Frej - Sollentuna 3-0
BP - Sollentuna 2-0

Dags för premiär i Norrettan som sagt. Vi har Enskede, som tappat rätt många spelare mot i fjol, och har haft kort om tid att spela ihop sitt nya lag - mot nykomlingen Sollentuna som jag tror är lite för tunna för den här nivån. Enskede har mött många lag från lägre division (2-3) på försäsongen och visst har man oftast vunnit, men det är utan att övertyga speciellt mycket. En hel del nyförvärv är från lägre division eller spelare som suttit på kvisten i division 1. Enskede har inte heller någon superekonomi att värva drömspelare för.

Sollentuna har inte heller övertygad på försäsongen. De har värvat intressanta spelare som kan bli bra på sikt, men få nytillskott är beprövade på den här nivån och jag tror att Sollentuna har en tuff säsong framför sig. Sista veckorna har man hittat en startelva och spelat upp sig. Samtidigt visar resultaten mot konkurrenterna: förlust 2-1 mot Akropolis, 1-0 mot Vasalund och 2-0 mot Sandviken på att offensiven inte lossnat. Och jag tror inte att den kommer göra det heller med nuvarande trupp.

SPELTIPS
Viktig match direkt i premiären mellan två lag som jag tror kommer få slåss för kontraktet. Spelar under 3 mål asian (pengarna åter vid exakt 3 mål) till 1,85 hos bet365 (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip