Tung söndag med fail både på AIK vinna mot noll och Juve att besegra Lazio. Skrällar i båda fallen, men så är det ibland. Tror själv på en skräll i kväll.

Senaste möte
Norrtälje - Eskilstuna 1-2

DIV 2 NORRA SVEALAND
6. Eskilstuna City 16 7 2 7 32:25 23
10. Norrtälje 16 3 6 7 26:30 15

Eskilstuna hemma (9/14 lag)
8 3 2 3 21:13 11

Formen
F, F, V, V, F

Senaste match
Karlslund - Eskilstuna 3-1

Norrtälje borta (13/14 lag)
7 0 2 5 8:19 2

Formen
V, V, F, V, F

Senaste match
Norrtälje - Sundbyberg 3-0

Norrtälje såg ut att rasa ner i skiten i våras. Men laget har repat sig, fått tillbaka några skadade spelare och plötsligt så är man ett av seriens formstarkaste gäng. Norrtälje har öppnat höstsäsongen väldigt bra. 6-0 hemma mot mittenlaget Aspudden och 3-0 hemma mot bottenkollegan Sundbyberg. Stabila resultat. Nu möter man ännu ett lag i mittenskiktet. Eskilstuna är ett helt ok lag, som inte har så mycket att spela för, och fått sina ambitioner att slåss i toppen grusade. Har öppnat hösten med två raka bortaförluster. 2-1 på Gotland mot Gute och 3-1 mot Karlslund.

Två väldigt bra hemmalag ska sägas, men nu när Norrtälje har sin stjärna Andreas Bellander i form så är det ett helt annat lag. Defensiven ser just nu ut att tätats till. Även en väldigt lovande ytterspringare/anfallare i Sylvin Kayembe (född 01) som bör vara intressant för klubbar högre upp till nästa år. Eskilstuna lever mycket på sin anfallsstjärna Emil Fritzell. Han satt på bänken mot Gute och var inte ens med i truppen mot Karlslund. Är han fortsatt borta så är det ett klart plus för Norrtälje, spelar han så tycker jag ändå gästerna har chans på poäng med tanke på formen och Bellander i form.

Norrtälje är fortfarande indragna i bottenstriden, men en trepoängare i kväll skulle göra att avståndet ned är sex poäng och en bättre målskillnad än lagen där under.

SPELTIPS
Tror att Norrtälje kan få med sig poäng i kväll och spelar X2 till 2,20 hos bet365 (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip