På Estadi Cornella-El Prat i Barcelona spelas lördagens sista match i den spanska La Liga, där Espanyol tar emot Atletico Madrid. Espanyol har imponerat och vunnit sina två senaste matcher. Dock har det varit matcher mot betydligt sämre motståndare än vad som väntas härnäst. Nu väntar Spaniens tredje bästa lag då Atletico Madrid kommer på besök och då blir det för svårt. Då Atletico Madrid är klasser bättre är det intressant att kika på ett spel på en bortavinst.

Efter att ha slagit nykomlingar Leganes och Alaves, båda med 1-0, så har Espanyol steppat upp och väckt ett hopp om en Europa League biljett. I dessa två matcher dock så har de inte varit det bollförande laget, utan mest försvarat sig och satsat på kontringar - där bland annat Leo Baptistao gjorde ett mål i 92:a minuten i den senaste matchen. Quique Flores taktik har hållt bra eftersom när lag som Leganes och Alaves får föra matchen blir det okomfortabelt för dem och inte alls lika vasst som när lag som Atletico Madrid står på andra sidan plan.

Även om Atletico Madrid inte är det lag som ska ha boll mest så är de fortfarande flera klasser bättre än vad nykomlingar i la liga är. Dessutom har Atletico Madrid tagit sig vidare i Champions League och kan satsa fullt ut ny på ligan för att se till att den tredje och viktiga platsen säkras - i en hård kamp mot Sevilla. Atletico Madrid har sex vinster på de sju senaste matcherna i ligan, där poängtappet kom borta mot store Real Madrid. Formen är verkligen på topp, motivationen skyhög, det bästa spelmaterialet är tillgängligt så här ska det satsas och tas tre poäng.

Tidigare inbördes möten visar att Espanyol har det svårt mot Atletico Madrid där de fem senaste matcherna har slutat med tre segrar för Atletico och två oavgjorda. Det ger oss snittoddset 1.60 på Atletico Madrid, som är ett av de bästa bortalag i ligan. Marknaden har stigit en aning, just nu uppe i 1.75 i odds. Så jag finner ett värde i att spela på en Atletico Madrid bortavinst och lägger spel hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip