Everton Ö1,5 mål spelas när Bournemouth kommer på besök till Goodison Park.

Lagens tre senaste matcher:

Stoke-Everton 1-1
Palace-Everton 0-1
Everton-Man City 4-0

Bournemouth-Palace 0-2
Bournemouth-Watford 2-2
Hull-Bournemouth 3-1

Everton ligger på en sjunde plats och det är väl den platsen jag skulle gissa på att man har kvar när 38 omgångar är spelade. Har haft svårt att verkligen ta upp kampen mot dom större lagen i PL. Visst kan man vinna mot alla lag i serien för en match men håller sällan en hel säsongen. Det är främst på hemmaplan som man tar stora delar av sina poäng. I dom fem senaste hemmamatcherna i ligan har man bara förlorat en match. Jag säger "bara" en för motståndet har varit tufft. Man City, Southampton, Liverpool, Arsenal och Man United.
Nu kommer Bournemouth och det ska enligt mig bli mumma för Everton det här.

Bournemouth är ligans sämsta lag just nu. Inget snack om den saken. Att släppa in mål i Bournemouth har blivit något av en rutin. Släppt in 13! mål på dom fem senaste matcherna. Mittbacken Ake är stort tapp då Chelsea tog tillbaka honom. Nu är dessutom Charlie Daniels skadad, en back som spelat 20/23 matcher i PL.

Jag har verkligen svårt att se hur Everton inte ska kunna fixa 2 mål mot Bournemouth. Bollen är såklart rund men skulle säga att det finns stort värde när vi får 1.72. Gjorde 4 mål senaste hemmamatchen mot Man City.

Jag spelar Everton Ö1,5 mål @1.72 hos bet365 med 4/7u.

This is the stats tab
This is the post tip