Everton gästas av Premier Leagues sämsta bortalag Burnley på påskafton.

Everton -1,0 innebär att vid vinst med minst 2 mål från Everton blir det vinst. Vid 1 mål är det pengarna tillbaka och skulle Burnley knipa poäng så blir det förlust.

Lagens tre senaste matcher:

Everton-Leicester 4-2
Man United-Everton 1-1
Liverpool-Everton 3-1

Middlesbrough-Burnley 0-0
Burnley-Stoke 1-0
Burnley-Tottenham 0-2

Everton är starka på hemmaplan och som vi såg senast mot Leicester är självförtroendet på topp hos spelarna och inte minst hos Lukaku som gör mål på allt för tillfälligt. Blev 2 nya mål mot Leicester efter att man vunnit med 4-2 trots underläge med 2-1. Lukaku har gjort 13 mål under 2017 och för att jämföra det med Burnley som totalt gjort 11 mål.

Lagets fem senaste hemmamatcher:
4-2 Leicester
4-0 Hull
3-0 West Bromwich
2-0 Sunderland
6-3 Bournemouth

Inte bara att man vinner utan det är på ett övertygande med minst 2 mål man gör det dessutom.

Burnley har inte vunnit än på bortaplan den här säsongen och bara tagit 4 poäng på resande fot. Har 8 poäng ner till nedflyttning så det finns nog ingen desperation än så länge i Burnley att man måste ta poäng här även om man förstås vill göra det. Spelade 0-0 mot Middlesbrough i helgen men det är något annat som väntar när man åker till Goodison på lördag.

Burnley kommer att försöka hålla poängen man har när matchen börjar och spela en extremt defensiv fotboll. Men att Burnley skulle lyckas med bara det Liverpool har klarat av den här säsongen, nämligen att hålla nollan på Goodison ska vara en alldeles för svår uppgift när Koemans gäng är i den formen man är.

Jag spelar Everton -1.0 @1.75 hos Unibet med 5/7u.

twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip