Det gick bra med Everton förra helgen till trevligt odds borta mot West Bromwich, så det är väl lika bra att knalla vidare på den inslagna vägen.
"Bra form nu på Everton", har jag hört lite varstans nu, efter två segrar.
Stämmer bra. Men det beror inte bara på de två segrarna, utan på vad man har presterat under hela säsongen.
Man har helt enkelt för få poäng gentemot hur det har sett ut spelmässigt, och den här islossningen (om man kan kalla det så efter enkla segrar mot WBA och Wolfsburg) var egentligen bara en tidsfråga.
Nu väntar Crystal Palace hemma. Ett Crystal Palace som segerlöst ligger näst sist, trots en väldigt förmånlig inledning på programmet

För Crystal Palace del så kan det där tränarbytet få den där negativa effekten många pratade om när briljante Tony Pulis lämnade skutan strax innan ligapremiären.
Han gjorde underverk med klubben när han tog över chefsrollen under fjolårssäsongen och det hade faktiskt vart intressant och se vad han kunnat gjort över en hel säsong.
Det får vi nu aldrig veta då ägarna (helt förståeligt) inte vill ge honom all makt över värvningarna, och då lämnade han helt sonika uppdraget.
Någonstans stort gjort att inte klamra sig fast vid något man inte är helt tillfreds med.
Hur som helst.
Nu ligger man där man ligger. Och inte för att jag någonsin har varit ett stort fan av Marouane Chamakh men, han saknas fortfarande. Man spelar nu med en ensam Dwight Wayle i anfallet, och då är det inte helt svårt att förstå att man i senaste omgången spelade 0-0 hemma mot Burnley. En fingervisning var man befinner sig just nu. Och då var man en straffräddning i slutet av matchen från noll poäng.
Vad är alternativet till Gayle?
Frazier Campbell?
Det var väl många år sedan han avfärdades som någonting vettigt inom den engelska fotbollen.
Sex mål på 57 framträdanden under sin tid i Sunderland säger väl en hel del.

Everton har något mer angenäma bekymmer när man kommer till den där positionen.
Då Samuel Età³o är frisk och kry så kan Martinez välja att spela honom - eller Romano Lukako. Personligen hoppas jag på den sistnämnda, även om spelet inte står och faller med det.
Det är med andra ord skilda världar gentemot Crystal Palace

Everton trummar som vanligt på hemma tills domaren blåser av matchen, och av det jag har sett av Everton hittills så kan man trots allt slarva i defensiven, medan offensiven håller en fantastisk klass.
Två mål mot Leicester.
Två mål mot Arsenal.
Tre mål mot Chelsea.
Fyra mot mål Wolfsburg
Två mål mot West Bromwich.
Och med tanke på hur tunt Crystal Palace känns framåt, att man kommer att få så korta anfall, så lär det bli jobbigt att stå emot våg efter våg från Everton.

Everton mål i bägge halvlekarna till 2,10 blir mitt bidrag till den här heliga söndagen.

Amen.

This is the stats tab
This is the post tip