Under 3.0 mål spelas när Falkenberg tar emot Åtvidaberg i eftermiddag.

Falkenberg ligger på femteplats och spelar för en kvalplats. Har endast en poäng upp till Trelleborg på tredje plats, vilket gör att vid hemmavinst idag så går man tillfälligt upp på kvalplats. Jag tror dock man kan få det ganska besvärligt att göra mål på Åtvidaberg.

Falkenberg har sålt Johannes Vall till Norrköping. En offensiv vänsterback som Falkenberg kommer sakna med sitt löpningar längs kanten. Ett tapp i offensiven och istället blir det en lite mer defensiv vänsterback som kommer in. Saknas gör även Christoffer Carlsson. Såg matchen mot Degerfors och det var ingen vidare tillställning. En tråkig match med mycket felpass och slarv från båda sidorna. Falkenberg är i ett bra slag. Man har inte förlorat på sju matcher. Men det är en del stolpe in laget har haft på slutet. Ser vi på dem nio senaste matcherna har endast en match gått över tre mål. Två har resulterat med exakt tre mål och resterande sex matcherna har gått under tre mål. Hemma är man starka och släpper inte in mycket mål. Höll nollan när Värnamo var på besök och jag tror Åtvidaberg kommer få slita för att lyckas hitta nätet i eftermiddag.

Åtvidaberg kämpar för att hålla sig kvar i Superettan. Ligger just nu på kvalplats men med en seger skulle man klättra eftersom det är såpass jämnt i botten. Men målskyttet ser dystert ut. Laget har endast gjort ett mål på dem senaste fem matcherna. Positivt är att man lyckas få iordning på försvaret. Spelat två raka 0-0 matcher mot Helsingborg och Örgryte. Kommer till västkusten för att försvara i första hand. Varje poäng är viktig i det här läget och kommer sälja sig dyrt.

Jag tycker inte Falkenbergs offensiv är så vass som många vill få det till. Jag tror att Åtvidaberg kan streta emot ganska bra idag och underspelet känns bra på förhand.

Jag spelar Under 3,0 mål @1.775 hos bet365 med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip