Testar X2 i träningsmatchen mellan Zenit och FC Köpenhamn. Spelas i Dubai. Avspark 16.00.

I och med att det är en träningsmatch, med allt vad det innebär, håller jag ner insatsen lite.

Danskarnas tävlingssäsong är knappt två veckor bort. Zenits dito är en knapp månad bort (EL). Därmed har FCK varit igång längre och de har dessutom redan spelat en träningsmatch i år. Bytte då hela laget i halvtid, inte omöjligt att det blir ett starkare lag här. Ryssarna ska bocka av sex träningsmatcher innan de ställs mot Celtic i EL-slutspelet. Började träna för bara någon vecka sedan och bör därmed ligga rätt en bra bit från matchform.

FCK saknar visserligen anfallsstjärnan Federico Santander och Erik Johansson pga sakdor. Två avbräck såklart, men samtidigt har de en rätt bra trupp och de ligger som sagt närmare säsongsstart än vad Zenit gör. Ryssarna brukar experimentera en del i sina träningsmatcher och det är knappast så att de går rent. Inte sällan har de förlorat/kryssat mot sämre lag än FCK.

Även om Zenit och FCK haft full matchform hade jag gett FCK en hygglig chans när matchen spelas på neutral plan. Nu borde danskarna vara lite närmare matchform och då tycker jag 1.90 på dubbelchansen känns klart intressant.

This is the stats tab
This is the post tip