Fenerbahce har en bra sits att gå vidare - antingen som gruppetta eller grupptvåa. Så länge inte Feyenoord slår dem med två mål blir Fener minst tvåa i gruppen.

Förra mötet
Fenerbahce - Feyenoord 1-0

GRUPP A
1. Fenerbahce 5 3 1 1 7:6 10
2. Manchester Utd 5 3 0 2 10:4 9
3. Feyenoord 5 2 1 2 3:6 7
4. Zorya 5 0 2 3 2:6 2

Feyenoord - Man Utd 1-0
Fener - Feyenoord 1-0
Feyenoord - Zorya 1-0
Zorya - Feyenoord 1-1
Man Utd - Feyenoord 4-0

Zorya - Fener 1-1
Fener - Feyenoord 1-0
Man Utd - Fener 4-1
Fener - Man Utd 2-1
Fener - Zorya 2-0

Feyenoord har visserligen avancemanget i egna händer. Vinner man med två mål mot Fener så går holländarna om turkarna. Det skulle kunna räcka med en uddamålsseger också, men då ska Man Utd torska borta mot jättejumbon Zorya. Det lär inte hända. För Fenerbahces del skulle tre poäng säkra gruppsegern, och ett kryss räcker gott och väl för minst andraplats. Därför kan man ändå spela hyfsat avslappat här och vänta på att Feyenoord går bort sig. Det gäller att stå emot de hemmastarka holländarna i början, då tror jag att Fener kan såra hemmalaget, som bara gjort tre mål på fem matcher och släppt in sex. Feyenoord kommer från en fin 6-1-seger hemma mot Sparta Rotterdam, medan Fener spelade 0-0 i derbyt mot Besiktas. En dags mer vila för turkarna sedan dess, och tränaren är segerviss.

- Även om oavgjort räcker, så kommer vi gå för segern och spela med vårt bästa lag, säger Feners coach Dick Advockat, som för övrigt har många säsonger bakom sig i Feyenoord. Speciell match för honom som han inte gärna vill förlora. Sist lagen möttes vann Fener med 1-0 hemma i Istanbul. I laget hittar vi rätt många stora namn: Simon Kjaer, Martin Skrtel och Robin van Persie är väl de största. Jag tror att Fener löser uppgiften.

SPELTIPS
Jag tror att Fenerbahce fixar en poäng eller mer i kväll. Spelar X2 (+0,5) till 1,85 hos Bethard (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip