Akropolis nätade i sitt första anfall och Bajen vinna mot noll sprack tidigt. Hoppas på revansch här!

FH från Island ligger trea i tabellen efter 14 spelade matcher, en hängmatch förvisso, men det verkar inte som att laget kommer utmana Valur på allvar den här säsongen. Därför kan de satsa för fullt i Europa. Torskade dubbelmötet i CL-kvalet mot Maribor med 0-1 både hemma och borta.

Så vi kan nog förvänta oss ett tokdefensivt hemmalag på Island. Tyckte Braga var sisådär mot AIK i förra omgången. Hade inte Oscar Linnér tabbad sig så tror jag fanken att Gnaget hade tagit sig vidare. Det säger en del om nivån. Visst, Braga var inte i tävlingssäsong heller, men ändå. Har öppnat säsongen med torsk 3-1 borta mot Benfica och nu senast 2-1-seger hemma mot Portimonense.

Braga kommer få stå för kreativiteten i kväll och jag tror att det är ett lag som hellre hade velat ligga och kontra. Det såg så ut mot AIK i alla fall, då Braga hade svårt att skapa mot ett lågt försvar. En "kylig" match på Island kan inte vara tokmotiverande för Bragaspelarna och jag tror på målsnålt.

SPELTIPS
Lirar under 2,25 mål (under 2,0 2,5) till 1,75 hos bet365 . Halv vinst vid exakt två mål i matchen. Full vinst vid ett mål eller färre (2/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip