Atalanta +0,5 spelas till 1,75 hos Pinnacle Sports. Finns till 1,70 hos Unibet .

Inbördes möten:
16/17 Atalanta - Fiorentina 0-0
16/17 Fiorentina - Atalanta 0-0

Tabell:
9 Atalanta 5 2 1 2 9:7 +2 7p
10 Fiorentina 5 2 0 3 8:7 +1 6p

Senaste match:
Juventus - Fiorentina 1-0
Atalanta - Crotone 5-1

Fiorentina tappade en rad nyckelspelare i somras och det har varit en del turbulens och frågetecken kring hela klubben. Förutsättningarna kunde varit bättre inför säsongen och jag vet flera Serie A-suckers som har sett Viola som potentiellt "årets flopplag". Nu kommer Fio dock från en bra period - två raka vinster mot Hellas och Bologna följde laget upp med en stark insats senast mot rivalen Juventus. Matchen slutade "bara" 1-0 till Juve trots att Fio åkte på ett rött kort efter dryga timmen. Offensiven ser spännande ut med Thereau, Chiesa och Simeone.

Atalanta var som bekant fjolårets positiva överraskning. Den här säsongen inledde laget med två förluster - mot Roma och Napoli. Inte mycket att säga om, men faktum är att man förtjänade mer. Mot Roma ska det sägas att Bergamo-klubben faktiskt var det bättre laget och förlorade väldigt snöpligt. Efter det har dock poängen trillat in - hemmasegrar mot Sassuolo, Everton och Crotone och ett kryss borta mot Chievo - formstarkt bortalag, inte minst trion längst fram Petagna-Gomez-Ilicic som tillsammans stod för 7 pinnar senast mot Crotone.

Förväntade laguppställningar:

Fiorentina 4-2-3-1

Simeone
Chiesa Thereau Benassi
Sanchez Veretout
Biraghi Astori Pezzella Gaspar
Sportiello

Avstängd: Badelj

Atalanta BC 4-3-1-2

Petagna Gomez
Ilicic
Gosens Freuler Cristante
Hateboer Palomino Caldara Toloi
Berisha

Skadad: Schmidt

Väldigt oviss match på förhand känns det som. Fiorentina står som favoriter i och med hemmaplansfördelen. Min känsla är dock att favoritskapet är något för stort. Matchen kan i mina ögon sluta hur som helst vilket gör att ett dubbeltecken på Atalanta till 1,75 känns bra!
Båda mötena under fjolåret slutade 0-0, jag kan tänka mig något liknande ikväll även fast jag tror det kan bli en del mål.
Jag tror även båda lagen kan vara rätt tillfreds med ett X ikväll.

Tippar 1-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip