Tvåan spelas här till 2,40 hos Bwin .

Fjolårets möten:
Roma - Fiorentina 4-0
Fiorentina - Roma 1-0

Tabell:
5 Roma 10 8 0 2 17:5 +12 24p
7 Fiorentina 11 5 1 5 19:13 +6 16p

Fiorentina hemma:
3-1-1 9:5

Senaste match:
Crotone - Fiorentina 2-1

Roma borta:
4-0-0 8:0

Senaste match:
Roma - Chelsea 3-0

Fiorentina blandar höga toppar med djupa dalar, inte så konstigt kanske med tanke på att man hade stor spelaromsättning i somras och ny tränare. Många frågetecken fanns inför säsongen på Piolis Fio. Efter en sämre inledning så reste sig lagets snabbt och nu befinner man sig på den övre halvan. Senast åkte man däremot på en torsk mot bottenlaget Crotone vilket var långt ifrån planerat.

Eusebio Di Francesco har verkligen visat alla tvivlare att han är rätt man för jobbet. Han har lyckats rotera på ett lysande sett vilket har gjort att topp-prestationerna har kommit i rätt lägen - senast mot Chelsea 3-0. Eftersom Lazio, Napoli, Inter och Juventus också har börjat väldigt starkt så befinner sig Roma "bara" på en femte plats, med en match mindre spelad ska dock sägas. Men om "Giallorossi" vill vara med i någon titelstrid så krävs det att man fortsätter ta 3-poängare. Formen är strålande - 4 raka segrar och 0 insläppta mål på de 4 senaste.

Förväntade laguppställningar:
Fiorentina 4-3-3

Thereau Simeone Chiesa
Veretout Badelj Benassi
Biraghi Astori Hugo Pezzella
Sportiello

Skador:
Laurini

AS Roma 4-3-3

El Shaarawy Dzeko Perotti
Strootman De Rossi Nainggolan
Kolarov Jesus Fazio Florenzi
Alisson

Skadad: Karsdop, Emerson, Peres
Tveksam: Defrel, Manolas

Roma har flera spelare i toppform - den offensiva tridenten El Shaarawy, Dzeko och Perotti är stekhet. Samtidigt som man har ett fullt kompatibelt mittfält och ett försvar som ser bättre ut än på många år.
Fiorentina kan absolut störa Roma, i synnerhet på Artemio Franchi. Men förlusten senast mot Crotone var allt annat än bra, och ska man plocka poäng mot ett formtoppat Roma måste man höja sig flera snäpp.
Raka tvåan till 2,40 känns för högt, inte minst med tanke på hur bra Roma sett ut de senaste veckorna. Att Roma dessutom har full pott på resande fot gör inte saken sämre.

Tippar 0-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip