Fiorentina har gjort stora förändringar i truppen och möter ett Sampdoria som ser rätt stabilt ut. Tror inte det blir en enkel match för hemmalaget.

Förra säsongen
Samp - Fiorentina 2-2
Fiorentina - Samp 1-1

Första omgången
Samp - Benevento 2-1
Inter - Fiorentina 3-0

Fiorentina har byggt om sitt lag och det vi fick se mot Inter i premiären (0-3) var väl inte mumma direkt. Tror det kommer ta tid för detta lag att hitta en bra lägstanivå och det kan bli en rätt svettig höst innan det händer. Sampdoria har fått behålla sina stöttespelare i stor grad och kunnat förstärka på det. Såg lite slappa ut mot Benevento i premiären, men lyckades ändå lösa tre poäng i premiären.

De har en skön känsla med sig hit och behöver inte tokköra framåt på bortaplan, utan ligga organiserat och straffa Fiorentina i omställningarna. Det tror jag passar laget bra med Quagliarella i spetsen. Känns som de lilaklädda är alldeles för stor favorit här sett till premiären och spelaromsättningen.

Preliminära elvor (Gazzetta)

Fiorentina (4-2-3-1) Sportiello - Gaspar, Pezzella, Astori, Olivera - Veretout, Badelj - Chiesa, Benassi, Eyesseric - Simeone

Saknar: Saponara

Samp (4-3-1-2) Viviano - Sala, Silvestre, Regini, Pavlovic - Barreto, Torreira, Praet - Ramirez - Caprari, Quagliarella

Saknar: Dodo

SPELTIPS
Samp har byggt sitt lag en längre tid än "nya" Fiorentina, så jag tror att de ligger längre fram. Spelar Samp +1 asian (pengarna åter vid uddamålstorsk) till 1,76 hos Bethard (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip