På Stade de France i Paris har vi ett superhäftigt möte mellan Frankrike och Colombia. Det är en vänskapsmatch som inte alls bör vara någon tråkig tillställning, utan snarare en anfallsrik fotboll där båda lag anfaller och attackerar, i syfte att göra mål. Då båda lagen dessutom har riktigt heta anfallare i truppen ska det inte vara jämt skägg huruvida båda lagen gör mål eller inte, utan snarare att de båda ska lyckas. Med tanke på att marknaden erbjuder över dubbla pengar på att båda lag gör åtminstone varsitt mål finner jag det intressant att kika närmare på ett spel.

Frankrike är givetvis grymma på hemmaplan. På de två senaste matcherna har de gjort fyra mål, men också släppt in ett mål mot Vitryssland. Saken är den att på de nio senaste matcherna har Frankrike misslyckats med att göra mål i endast ett av dem - det var hemma mot Luxemburg. I övrigt tågar de på och kör över de flesta motståndarna. Det som är anmärkningsvärt är också att de faktiskt inte har det bästa försvaret och släpper därmed in en hel del mål på omställningar, kontringar och till och med vanliga anfall. Mot Colombia kommer det bli svårt att hålla nollan.

Det är i princip samma statistik för Colombias del som för Frankrikes. På de tio senaste matcherna har Colombia endast misslyckats med att göra ett mål framåt i endast en match. Det var borta mot försvars inriktade Venezuela. Senast kommer Colombia från en 4-0 seger mot Kina. Tittar vi på Colombias trupp så ser vi direkt vilken kvalité de har offensivt. Dock, dessvärre, är det inte lika hög nivå defensivt där bland annat Arsenals andra målvakt är deras bästa och ordinarie målvakt. Colombia kommer att släppa in mål mot Frankrike men med Falcao, Rodriguez och Moreno ska de också lyckas göra något mål framåt också.

I och med att båda lagen har hittat en väldigt fin målform, samt att deras försvar inte håller någon världsklass där de släpper in mål mot betydligt lättare motståndare, finner jag ett stort värde i att spela på att båda lag gör mål till dubbla pengar, oddset 2.00. Spelet läggs hos Scandibet .
---
Preliminär startelva Frankrike: Hugo Lloris, Djibril Sidibe, Raphael Varane, Samuel Umtiti, Lucas Hernandez, Corentin Tolisso, N'Golo Kante, Kylian Mbappe, Paul Pogba, Antoine Griezmann & Wissam Ben Yedder.

Preliminär startelva Colombia: David Ospina, Frank Fabra, Yerry Mina, Davinson Sanchez, Santiago Arias, Carlos Sanchez, Abel Aguilar, Jose Izquierdo, James Rodriguez, Giovanni Andres Moreno & Radamel Falcao.
---

This is the stats tab
This is the post tip