Tror på överkörning när Frankrike tar emot Wales hemma på fredagen.

Hemmalaget får klara sig utan Lloris och Pogba, men truppen är i vanlig ordning stark, Nästan uteslutande idel ädel adel från klubbar som PSG, Arsenal, Barcelona, Bayern Munchen och Man United. Att ha en så bra och bred trupp är naturligtvis en stor edge i vänskapslandskamper som alltid innhåller en hel del byten.

Truppen:
Areola, Costil, Mandanda; Digne, Jallet, Kimpembe, Koscielny, Kurzawa, Pavard, Umtiti, Varane; Matuidi, Nzonzi, Rabiot, Sissoko, Tolisso; Coman, Fekir, Giroud, Griezmann, Lacazette, Martial, Mbappe, Thauvin.

Tänkbar elva (leguipe)
Mandanda - Jallet, Koscielny, Umtiti, Kurzawa or Digne - Tolisso, Matuidi (cap) - Mbappé, Griezmann, Martial - Giroud.

Wales saknar ENORMT viktige Gareth Bale. Finns det någon lika tydlig key player för sitt landslag? Jag är tveksam. Även Robson-Kanu är out. Utan Bale är offensiven enormt försvagad och laget får klart svårt att göra mål utan honom.

Trupp:
Hennessey, Ward, Maxwell, Davies, Chester, Taylor, Gunter, Lockyer, A Williams, Ampadu, Allen, Edwards, King, Ledley, Ramsey, Evans, Hedges, Watkins, Bradshaw, Vokes, Lawrence, Brooks, Woodburn.

Wales missade som bekant VM 2018 och det är oklart om Coleman blir kvar. Han är populär bland spelarna, som vill ha kvar honom, men kontraktet går ut efter de här vänskapslandskamperna, så om det blir fortsättning eller ej återstår att se.

Vänskapslandskamper är alltid lite luriga med tanke på att lagens motivation och inställning till matchen kan vara svårförutsedda. I det här fallet tycker jag Frankrike har en betydligt starkare trupp än Wales, som är utan edge-Bale. Hemmaplansfördel på det. Fransmännen har gått starkt i träningsmatcherna de senaste åren och utgår från att de vill göra en stark match inför hemmafansen.

Dessutom: De franska spelarna har ett VM att förhålla sig till. Det är "bara" ett drygt halvår dit, men så många tillfällen att visa upp sig i landslagsmiljön får de ju inte. Och konkurrensen är hård om platserna. Så jag har svårt att se nonchalanta spelare som går på halvfartt - det är är VM-förberedelse för deras del.

Walesspelarna har inget VM att förbereda sig för. Samtidigt är det oklart om förbundskaptenen blir kvar eller ej. Tycker det är faktorer som talar mot Wales här - den här matchen blir ju ännu mindre betydelsefull för deras del.

Nej, nog borde Frankrike kunna lösa en klar seger här.

3-0?

This is the stats tab
This is the post tip