Okej, det här har jag något svårt att köpa.
Jag läser både högt och lågt att Fulham ska singelstreckas på strykets jackpotomgång till horribla 62%.
Gör det ni så nöjer jag mig med X2 på Stryktipset och jobbar bort den där egendomliga lampan och går för pengarna.

5,50 får vi på ett Barnsley som överraskat hela England och så länge de får klara sig utan trassliga skador och avstängningar så ser i alla fall jag inget som tyder på att de ska falla igenom.
Formen är helt i sin ordning med fem raka utan förlust. Även om 0-0 i cupen nu senast mot trötta Blackpool knappast är någon fjäder i cowboyhatten så ska vi heller inte glömma bort att FA Cupen är FA Cupen.
Vansinnigt hög status för 15 år sedan. Idag mest intressant för lagen från semifinal och framåt. Så, det resultatet lägger jag ingen större vikt vid.
Utöver detta mindre smickrande framträdande så spelade man av hela stentuffa december med ett högt betyg. En månad nykomlingar annars bruka ha svåra problem med. Dessutom en nykomling som slutade SEXA i League One under fjolårssäsongen.
Att de nu ligger på en åttondeplats, fyra poäng från play off, det är så vansinnigt bra gjort att jag är nära på att tappa haken varje gång jag tittar på tabellen.

Nu ska jag säga det direkt. Jag tror inte att Barnsley kommer att ha någonting med de där kvalplatserna att göra när de här 46 omgångarna är spelade.
Både Derby och Norwich, som i skrivande stund inte heller ligger på rätt sida av strecket, lär kravla upp där över och då blir det trång. För trångt för att Barnsley ska få plats där.
Men! Till själva poängen. Där kommer inte heller hemmalaget här att hamna, Fulham.
Ett gediget lag i Championship som blixtrar till då och då och för riktigt bra matcher. Kan egentligen slå alla lag i ligan. Men. De kan också förlora mot samtliga lag när kugghjulen inte roterar som de ska.

Till den här matchen saknas lagen sina bägge skyttekungar.
Chris Martin vill väl inte spela då han längtar tillbaka till Derby medan Barnsleys Sam Winall sägs vara klar för Sheffield Wednesday.
I övrigt är trupperna i stort sätt intakt och då kan ingen inbilla mig att det här INTE kommer att bli jämnt.

Som sagt, jag bemödar mig inte ens att plocka med Fulham på Stryktipset till den löjliga procenten.

C'MON YOU RED TYKES!

This is the stats tab
This is the post tip