Det är ju sannerligen inte två lag som idag möts som har rosat marknaden hittills. Men det ena är ändå värre än det andra. Och det ena är i det här fallet West Bromwich.
Detta West Bromwich skrattade nog gott när de såg lottningen inför de första omgångarna. Röda mattan låg upplagd för en kalasstart, helt enkelt.
Southampton hemma i en premiär. 0-1.
Everton borta. 0-0.
Swansea hemma. 0-2.
Och då har vi WBA:s siffror först. Vilket kanske inte behöver tilläggas. Men ändå.
Noll gjorda mål hittills, med andra ord. Och det är kanske inte speciellt egendomligt när vi har en briljant Romano Lokaku som utgått - och in i stället med en Marcus Rosenberg. Eller in och in, han har ju varit här ett tag. Men tidigare oerhört sparsamt med speltid, nu däremot när anfallssidan ser ut som den gör så har han fått spelat. En hel del. Och det har ju gått ... sådär, som sagt.
Noll poäng och noll gjorda mål. Efter den inledningen. Det är inget annat än en smärre katastrof.

Fulham har inte håller öppnat speciellt förtroendeingivande. Men ändå klart bättre.
Jag varnade för laget som underdog i premiären borta mot Sunderland. Då vann man. Sedan har det gått trögare. Men då ska vi ha klart för oss att Fulhams inledning har varit klart tuffare än WBA:s.

Till dagens match har WBA fortfarande ett blytungt av avbräck i James Morrisson. Dessutom stora tveksamheter för Stephen Reid och Matej Vydra. Det är inte direkt några saker som kommer att göra det enklare för dagens gäster att ta säsongens första poäng.
Fulham i sin tur förlorade Kerim Frei som packade ihop väskan och drog till Turkiet. En spelare man kunde ha fått nytta av på sikt, men ändå inte spelade speciellt många matcher i fjol.

Och, det ska tilläggas. WBA har tagit sig sig i kragen och skeppat in Anichebe. Men ni som supportar det gänget (är väl bara Peter Norén från Nora så vitt jag vet) ska väl kanske inte studsa alldeles för högt av glädje. Känns ju inte i mina ögonen som någon frälsare. Lika lite som Marcus Rosenberg.

Nej. WBA har bekymmer. Större Fulhams. Och hemmaplan för det sistnämnda laget. Jag trodde på 2,00. Fick 2,20. Jag hugger det på rotmos.

(PS: Har skrivit dessa rader i en trång bil med solen rätt i skärmen - ha överseende för samtliga stavfel)

This is the stats tab
This is the post tip