Citerar mig själv för en vecka sedan i bloggen:

"Dordrecht gör många mål - men släpper också in många mål. Möter idag hemma ett stycke Almere City. Almere City har under säsongen spelat 16 bortamatcher. 14 utav dem har slutat över 2,5 mål.
Inget utav lagen har något att spela för idag så det vore ju ytterst märkligt om det inte skulle bli målglatt även nu.

GA Eagles och Volendam drabbar samman i Deventer och det är ligans två målgladaste lag. Och båda gängen måste också gå för tre poäng i kväll.
Man kan också titta på en siffra som är signifikativt för den här ligan. Volendam, som alltså toppar tabellen, snittar 1,37 insläppta/match. Jag vet inte riktigt vart man ska finna liknande siffror i den här världsdelen"

Rekade båda matcherna då över 2,5 mål. Det var över efter 57 minuter och sällan har man väl behövt svettats mindre för ett spel.
Nu föll det sig så pass intressant att just nämnda lag. Dordrecht och GA Eagles, dom åkte på varandra i kvalet uppåt i ligasystemet. Och borde inte då ett möte mellan dessa båda lag sluta i en klang och jubelföreställning med öppna spjäll åt alla håll och kanter?
Men givetvis. Det här är match två av två. Och senast såg det ut så här:

1-0 22
1-1 29
2-1 39
2-2 45
2-3 56
3-3 81

Då hann man inte ens spela 40 minuter innan 2,5-linan var spräckt. Och det helt i linje med hur båda lagen har agerat under säsongen.

1,50 är 1,50 är 1,50. Kan tyckas tråkigt vid en snabb överblick. Men med tanke på att även den här ronden kan gå i samma fotspår som senast, då växer ett ordentligt värde upp. Som sagt, över efter 39 minuter. Veckan innan båda matcherna klara innan matchminut 58.

This is the stats tab
This is the post tip