Returmötet väntar för Östersund på bortaplan mot Galatasaray. Östersund överraskande i hemmamötet och kunde efter ett sent mål av Hopcutt vinna med 2-0 och chanserna till avancemang steg ytterligare.

Galatasaray har precis börjat sin säsong och är i förstastadiet för att komma tillbaka från semester. Så är det någon gång du ska slå ut ett storlag från den här turneringen så är chanserna störst i den första omgången. Galatasaray var väldigt bleka i Östersund. Kändes som att laget hade känslan att bara spela på 0-0 och gå för att avgöra på hemmaplan. Östersund ville dock annat och nu har det turkiska storlaget satt sig själva i en knepig sits som jag ändå tror man lyckas klara sig ur. Även om spelet inte var bra för Galatasaray bör det bli en annan typ av match ikväll. Inga åtta grader och inget konstgräs. Galna fans på läktaren som kommer försöka lyfta laget vidare till avancemang.

Östersund har trots en 2-0 ledning att gå på inget att förlora sett över två matcher. Gäller för laget att få kontroll på nerverna och våga hålla i bollen så Galatasaray får det tråkigt, så de inte kommer våg efter våg för då håller inte 2-0 som man har att gå på länge.

I första mötet slutade det 4-3 till Östersund i hörnor. Stod 4-0 efter bara drygt 20 minuter. Gala fick sin första så sent som efter att Östersund tog ledningen i 68:e minuten. Det var först då laget visade att man ville framåt. Till kvällens match är det full fart på hemmaplan där man måste gå för mål direkt. Då är min känsla att man ska klara den här linan innan domaren blåser för fulltid.

Jag spelar Galatasaray Ö6,5 hörnor @1.72 hos Bwin med 4/7u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip