Raka tvåan på Roma spelas till 1,77 hos Bethard .

Fjolårets möten:
Roma - Genoa 3-2
Genoa - Roma 0-1

Tabell:
4 Roma 12 10 0 2 23:8 +15 30p
18 Genoa 13 2 3 8 11:19 -8 9p

Genoa hemma:
0-1-5 7-14

Form:
O,F,F,F,V

Senaste match:
Crotone - Genoa 0-1

Roma borta:
5-0-0 12-2

Form:
V,V,V,V,F

Senaste match:
Atl Madrid - Roma 2-0

Ivan Juric fick sparken i början av november från Genoa efter den urusla starten. Davide Ballardini kom istället in på tränarbänken och han fick se sitt nya lag vinna direkt - vinst med 1-0 borta mot bottenkurrenterna Crotone. Trots att Genoa vann senast så ligger laget under nedflyttningsstrecket, precis där man höll till under fjolårssäsongen. I somras lämnade Giovanni Simeone för Fiorentina, och Genoas tänkta ersättare, Gianluca Lapadula har inte alls levt upp till förväntningarna. Stort frågetecken kring offensiven..

Roma förlorade senast mot Atletico Madrid, men det är inget jag drar allt för stora växlar utav. Roma har fortfarande en bra position i gruppspelet i Champions League och faktum är att Di Francesco roterade på ett par positioner. I övrigt är formen bra hos gästerna - sex raka segrar bortsett från senaste matchen mot Atletico. För att Roma ska haka på i toppen av tabellen så behövs det nog tre poäng i dom här typen av matcher.

Förväntade laguppställningar:

Genoa 3-5-2

Pandev Taarabt
Laxalt Veloso Rigoni Rosi Bertolacci
Zukanovic Spolli Izzo
Perin

Skadad: Migliore, Brlek

AS Roma 4-3-3

Perotti Dzeko El Shaarawy
Strootman De Rossi Nainggolan
Kolarov Fazio Manolas Florenzi
Alisson

Skadad: Karsdop

Genoa har inte alls imponerat hittills och spelarmaterialet känns inte super. Vanligtvis är man otroligt starka och svårslagna hemma på Luigi Ferraris, men nu har alltså Genoa 0-1-5 på hemmaplan vilket är under all kritik. Nu gästas man av ett av Italiens bästa lag som haft en strålande höst under nye tränare Di Francesco. Roma har vunnit samtliga bortamatcher i Serie A och jag kan inte se något som skulle tala emot en bortaseger här, tydlig klasskillnad helt enkelt. 1,77 är ett riktigt generöst odds i min bok.

Dessutom ska det även tilläggas att Genoas mardrömsmotståndare de senaste säsongerna har varit just Roma. Senast Genoa tog poäng av Roma var säsongen 13/14, och Roma har vunnit tio av de elva senaste mötena med Genoa...

Tippar 0-2, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip