GIF Sundsvall tar emot nyskapade AFC Eskilstuna. Giffarna har haft problem med anfallsspelet samtidigt som Pelle Olssons fotboll är riskminimerande. Tror på målsnålt även här.

Giffarna och AFC möttes i början på februari med slutresultat 2-0 till Sundsvall. Sedan dess är det överlag underspel som gått in för hemmalaget. 0-0 mot J-Södra i en match där det inte var mycket till målchanser - och i genrepet vann Giffarna med 1-0 mot Superettan-nykomlingen BP. För AFC:s del blev det ett bra genrep med seger borta mot Malmö FF (1-0). Vi kan garanterat förvänta oss ett AFC som ligger på rätt sida och skickar ner bollar mot hörnflaggan, för att sedan låsa fast och skicka in i boxen. Så spelar Pelle Olsson med sina lag. Det jobbiga är att nöta igenom försvarsspelet som oftast är väldigt organiserat. Där har Giffarna problem. Mot J-Södra skapade man knappt några målchanser när gästerna låg djupt och stängde ytor.

Det här är två lag som kommer slåss i botten av tabellen och jag tror de känner redan nu att det är tre poäng man inte vill ge upp till det andra laget. Lär bli en hård kamp!

SPELTIPS
Spelar under 2,5 mål till 1,90 hos Nordicbet (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip