HBK dnb borta mot Sundsvall.
Togs på måndagen, matchen spelas på lördag.

Spelet är samma sak som asian +0 eller insatsen tillbaka vid oavgjort.

Giffarna utan avstängde Danielsson, tungt avbräck. Senast han var borta raserade lagets defensiv fullständigt - 3-0-torsk mot Kalmar FF. Säger en del då smålänningarna knappt gjort mål i övrigt den här säsongen.

En okej insats mot DIF fram till uvisningen på just honom. Föll dock med 2-1 och inkasserade således ÄNNU en förlust. Fem raka förluster i Allsvenskan (två efter uppehållet). Senast krävde fansen Joel Cedergrens avgång. Känns inte särskilt harmoniskt och i den här ångestmatchen har Sundsvall i form av hemmaplan mest press på sig. Jobbigt läge att gå in i en match där det finns VÄLDIGT mycket att förlora.

HBK nöp en pinne borta mot Blåvitt (1-1) senast och känns lite på g. Två stycken 1-1-matcher efter uppehållet (Elfsborg och IFK). Saknar en riktigt vass forward, men känns annars hyfsat stabila. Förluster är förluster, men faktum är att 6/8 HBK-torskar varit med uddamålet - vilket ändå säger att de är "med" i matcherna. Inte bara tillfälligheter att de förlorar såklart, men viss oflyt är definitivt inbladat.

Tycker själv den här matchen känns jämnare än vad oddsen indikerar. Giffarna har två segrar: AFC hemma och en två-nolla mot ett, för den dagen, uselt ÖSK. Min känsla är att HBK är mer på gång och har, i kraft av bortaplan, ett skönare utgångsläge i den här matchen. De kan ligga lågt och vänta på att Giffarna blottar sig. Sundsvall har hemmaplan och är det lag med mest press på sig att leverera spelmässigt här (även om HBK såklart har ett utsatt läge också). Tror det passar bortalaget bra - kan Sead Haksabanovic bli den som avgör?

This is the stats tab
This is the post tip