Lördagens tidiga match i den spanska La Liga spelas mellan jumbon Granada och ligatrean Sevilla. Eftersom Sevilla denna säsong har segrar även på bortaplan är det genast intressant att kika närmare på spelet.

Det är faktiskt som så att Sevilla endast har förlorat en match på bortaplan i ligaspelet denna säsong. Med två segrar och tre oavgjorda på bortaplan har Sevilla visat att de inte enbart är det starkaste hemmalaget i ligan just nu. Formen är grym, självförtroendet på topp, nyckelspelarna är utvilade då bänkspelarna fick speltid i den inhemska cupen, så det är högsta växeln som gäller från start. Jag är mäkta imponerad av hur Sevilla har spelat denna säsong. Marknaden verkar inte hålla med mig om detta då det redan höga oddset håller på och stiger för en Sevilla seger. Jag förstår verkligen inte varför med tanke på att det är en stor klasskillnad mellan Sevilla och Granada.

Det enda laget i ligan som ännu inte har vunnit en match är Granada. På hemmaplan har de förlorat mot Leganes, Athletic Bilbao och Eibar. Inför mötet mot Sevilla är det dessutom en del avbräck i laget. Förutom att David Barral har en avstängning internt av klubben (efter slagsmål med lagkamrat) så finns det skador på Ràºben Vezo och Omer Atzili (och Tito sedan en månad tillbaka).
Hela skadeläget enligt Skadekollen.com:
Omer Atzili 6 matcher/0 mål
Jon Toral 4/0
Ràºben Vezo 9/0
Rene Krhin 5/0
Tito 9/0
Barral 8/0 (avstängd internt)
Innan ligan startade spelade Granada en träningsmatch mot Sevilla som de förlorade med 0-2. Då det inte är något som talar för att Granada ska kunna ta en poäng i mötet här finner jag ett stort oddsvärde i att Sevilla kammar hem alla tre poäng till oddset 1.83 hos William Hill . Finns hos samma odds hos bet365 .

bet365 streamar även matchen gratis.

This is the stats tab
This is the post tip