BK Forward levererade och -1,5 in till över dubbla degen i går. Kör vidare i samma serie där jag tycker Sundbyberg är för stor underdog.

Förra säsongen
Håbo - Sundbyberg 0-1
Sundbyberg - Håbo 0-0

DIV 2 NORRA SVEALAND
11. Sundbyberg 7 1 2 4 6:13 5
14. Habo 7 0 1 6 6:19 1

Håbo hemma (14/14 lag)
3 0 1 2 0:5 1

Formen
F, O, F, F, F

Senaste match
Forward - Håbo 2-1

Sundbyberg borta
3 0 0 3 1:8 0

Formen
O, F, F, F, V

Senaste match
Sundbyberg - Gamla Upsala 2-2

Viktig match i bottenstriden av division 2 Norra Svealand. Vi har två lag som ändrat en hel del i sina trupper, men där jag tycker Sundbyberg har kommit längre fram, samtidigt som Håbo egentligen har material för att ligga bättre till. Men vad jag hört från Håbohåll har det varit en väldigt svag försäsong där missnöje med tränaren tycks ligga bakom att det gått så dåligt. Man verkar ha fått väldigt oklara taktiska direktiv och nu känns laget väldigt splittrat. Gjort bättre insatser på slutet, men fortfarande dålig poängutdelning. Det här är en match som de "ska" vinna om de vill slippa bottenstriden. Man har genomfört ett tränarbyte (coachen dock bortrest idag) men jag är inte säker på att det hjälper när man slarvat så hårt på försäsongen och hamnat långt efter i tabellen. Om Sundbyberg är smarta här så lägger man sig på kontring och låter Håbo gå bort sig i försvaret, något man gjort i de flesta matcherna hittills. Finns en del spets i Sumpans lag som kan utnyttja ytor som bjuds. Båda lagen spelar på gräs så ingen sådan faktor att ta ställning till heller.

SPELTIPS
Tycker ändå det är spelvärde på Sundbyberg X2 med tanke på pressen som finns på Håbo. Finns till 1,67 hos 1,67 (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip