Hammarby tar emot Norrköping på Tele2. Lagen möttes under försäsongen och det slutade 3-2 till Bajen. Tycker det finns god chans till att det blir lika målglatt även under torsdagen.

Hammarby i bra form. Toppar tabellen med 9 poäng efter tre matcher. Har väl kanske inte riktigt mött det där riktiga motståndet än. Blir lite utav första testet här mot ett offensivt och starkt Norrköping.
Bajen är även de giftiga framåt dessa dagar. Jakob Michelsen defensiva speltaktik är bortkastad. En laid-back Stefan Billborn tog över. Spelat en roligare fotboll under dessa tre första omgångarna än under hela förra säsongen. Mer eller mindre.
Hamad är just nu Allsvenskans hetaste spelare med fem gjorda mål (två på straff). Neto Borges på vänsterkanten börjar komma in i spelet också. Stod för en fin assist till Khalilis 1-0 mål mot BP senast. Perfekt boll på pannan.

Norrköping har också gjort det bra på denna inledning av Allsvenskan. Har David Moberg Karlsson, Karl Holmberg och dansken Alexander Jakobsen i topp som har stått för fyra på såhär långt tillsammans. Blir till att räkna med denna säsong.
Obesegrade med två vinster och ett kryss mot Örebro borta.

Hammarby har inte riktigt hittat sitt försvarsspel än. David Fällman och Björn Paulsen har inte spelat tillsammans allt för mycket. Där Paulsen är lite där det bristen. Han har höga toppar men där dalarna även kan bli väldigt djupa.
IFK Norrköping bör göra minst ett mål på Bajen. Då kan detta rinna iväg.

SPEL: Asian över 3 mål till 1.93
(pengarna tillbaka vid exakt tre mål)
Hos Bethard - 2/5 units

Twitter@ HolmbergAke

This is the stats tab
This is the post tip