Ikväll bjuder Serie A på ett riktigt ångestladdat bottenmöte. Vinstlösa Hellas Verona gästas av poänglösa jumbon Benevento på Bentegodi-stadion 20:45.

Jag spelar hemmaseger till 1,95 hos Bethard .

H2H:
Hellas - Benevento 2-2
Benevento - Hellas 2-0

Tabell:
19 Hellas Verona 7 0 3 4 3:16 -13 3p
20 Benevento 7 0 0 7 2:18 -16 0p

Senaste match:
Torino - Hellas Verona 2-2
Benevento - Inter 1-2

Hellas Verona slutade 2a i Serie B förra säsongen och är nu tillbaka i Serie A efter ett års frånvaro. Men inledningen på den nya säsongen i de italienska finrummet kunde ha varit bättre - 7 matcher utan seger och 3-16 i målskillnad. Det ska dock sägas att Hellas har till skillnad från dagens gäster 3 kryss på kontot och en imponerande insats i ryggen. Hellas hämtade senast upp ett 0-2 underläge borta mot Torino till 2-2, starkt!
Trots att laget bara har mäktat med 3 mål såhär långt så tycker jag att offensiven ser ganska intressant ut, inte minst den offensiva tridenten - Kean/Pazzini/Cerci. Kean är en ung intressant spelare som är utlånad från Juventus. Pazzini har många års av erfarenhet från Serie A och har gjort mycket mål genom åren, han vann för övrigt skytteligan i Serie B ifjol. Den sistnämnde i trion har varit med länge känns det som men faktum är att Alessio Cerci "bara" är 30 år gammal. En oslipad talang som besitter mycket rutin. Tillhörde senast Atletico Madrid.

Beneventos första säsong i Serie A ser ut att bli jobbig. Spelet har sett allt annat än bra ut och 0-0-7 med en målskillnad på 2-18 talar sitt tydliga språk. Men få är väl förvånade? Truppen är inte speciellt namnstark och det är få spelare som har rutin från Serie A. Mittfältaren Danilo Cataldi, lånet från Lazio är väl namnet som sticker ut i truppen. Den numera landslagsmeriterade Samuel Armenteros finns också med i truppen men det har blivit snålt med speltid för svensken.

Förväntade laguppställningar:

Hellas Verona FC 4-3-3

Kean Pazzini Cerci
Bessa Fossati Romulo
Fares Caracciolo Heurtaux Caceres
Nicolas

Avstängd: Zuculini
Skadad: Bianchetti
Tveksam: Valoti, Kean

Benevento 4-4-2

D'Alessandro Iemmello
Lombardi Viola Cataldi Memushaj
Letizia Costa Djimsiti Venuti
Belec

Avstängd: Lucioni
Skadad: Kanoute
Tveksam: Ciciretti (KEY)

För att Hellas ska klara kontraktet så måste det innebära 3 poäng av dessa typer av matcher. Samma sak gäller för Benevento, poängen måste börja trilla in nu, i synnerhet när man ställs mot en bottenkonkurrent.

Jag tycker runt dubbla pengen är värt att testa på hemmaseger här. Hellas kommer desperat gå för sin första seger här och har ett spelarmaterial som bör kunna klara av Benevento. Dessutom har Hellas sett bättre ut inledningsvis, eller mindre dåligt kanske man ska säga.
Amato Ciciretti är tveksam till spel för gästerna. En nyckelspelare som var med och spelade upp laget ifjol och var en av lagets bästa spelare. Benevento saknar även sin lagkaptenen Fabio Lucioni som åkt fast för doping. Luktar Serie B lång väg om Benevento!

Tippar 2-0, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip