Bologna (draw no bet) spelas till 1,76 hos Unibet . Pengarna åter om matchen slutar oavgjort.

Tabell:
13 Bologna 12 4 2 6 11:15 -4 14p
19 Hellas Verona 12 1 3 8 8:26 -18 6p

Hellas hemma:
1-1-4 3:13

Form:
V,F,F,F,F

Senaste match:
Hellas Verona - Inter 1-2

Bologna borta:
3-0-3 4:4

Form:
V,F,F,F,F

Senaste match:
Bologna - Crotone 2-3

Nästjumbon och nykomlingarna Hellas Verona har bara skrapat ihop sex poäng och mycket talar för att det blir Serie B kommande höst. Lagets enda seger hittills var mot hopplösa och poänglösa Benevento hemma på Bentegodi stadion. Trots att Hellas spelade 11 mot 10 i mer än halva matchen så satt segern väldigt långt inne.
Med fyra raka torsk i bagaget så har Hellas nu fyra pinnar upp till SPAL som ligger ovanför strecket.

Bologna har precis som Hellas en minst sagt svag form - endast tre poäng på de fem senaste matcherna. Trots det har laget mer en dubbla Hellas poängskörd. Det är framförallt anfallsspelet som varit ett problem, detta trots att laget tappade både 1-0 och 2-1 till förlust senast mot Crotone.
Med nyförvärvet från Inter, Palacio, tillsammans med Destro och Simone Verdi så finns det ändå kvalitet offensivt. Värt att nämna är att den sistnämnde gjorde två frisparksmål mot Crotone, ett mål med vänstern, och ett med högern, otroligt imponerande!
Defensiven har sett stabil ut. Emil Kratfh och Filip Helander som har spelat regelbundet och spelade senast mot Crotone väntas inte starta ikväll.

Förväntade laguppställningar:

Hellas Verona FC 4-3-3

Verde Pazzini Cerci
Bessa Zuculini Romulo
Fares Caracciolo Heurtaux Caceres
Nicolas

Avstängd: Valoti
Skadad: Bianchetti
Tveksam: Ferrari, Zaccagni, Kean

Bologna 4-3-2-1

Destro
Palacio Verdi
Donsah Pulgar Poli
Masina Maietta Gonzalez Torosidis
Mirante

Skadad: Di Francesco, Falletti, Keita

Jag tror Bologna har goda möjligheter att studsa tillbaka ikväll mot ett lag som mer känns som ett Serie B-gäng. Bologna har förvisso fyra raka förluster, men det har varit uddamålsförluster mot Atalanta, Lazio, Roma och senast mot Crotone som man "borde" ha vunnit. Tre av Bolognas fyra segrar har kommit på resande fot. Bra läge ikväll att fortsätta i vinnande stil på bortaplan.

Tippar 0-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip