Hellas +0,5 (samma som 1X) klickas till 1.80 hos Bethard .

Senaste mötet:
Chievo Verona - Hellas Verona 1-1p (Coppa Italia)

Serie A
14 ChievoVerona 26 6 7 13 23:43 -20 25p
19 Hellas Verona 26 5 4 17 24:51 -27 19p

Hellas form:
V,F,F,F,V

Senaste match:
Hellas Verona - Torino 2-1

Chievo form:
F,F,F,V,F

Senaste match:
Fiorentina - Chievo 1-0

Derby i staden Verona - Derby della Scala! Matcherna mellan lagen brukar sällan hålla någon hög kvalitet på planen men på Bentegodi-stadion ikväll kommer stämningen vara på topp. Det senaste derbyt slutade med att storebror Hellas vann efter straffar i Coppa Italia. Värt att notera är att ingen hemmaplansfördel går att ta del av, förutom att Hellas kommer att ha mer fans på läktaren.

Hellas Verona som är stadens stora lag är nästjumbo i Serie A trots att man visat bättre form på slutet - två vinster på de fem senaste matcherna. Förlust mot topplagen Lazio, Samp och Roma är inte mycket i säga om, men vinsterna mot Torino och tidigare borta mot Fiorentina är starka papper! Hellas inledde säsongen svagt och kändes mer eller mindre uträknade redan i november. Men nu är det "bara" fyra poäng upp till säker mark vilket gör att hoppet om förnyat kontrakt fortfarande lever.

Lillebror Chievo Verona är lite som Italiens Gelfe IF. De flygande åsnorna har ofta blivit nederlagstippat Serie A men ändå lyckats hålla sig kvar år efter år, med mersmak ska sägas. Nu har Chievo dock blandat sig i bottenstriden efter den fruktansvärda form laget visar upp - en seger på de 13 senaste matcherna är långt ifrån okej. Laget har blivit rejält ålderstiget (medelålder på 36! år i försvaret) och känslan är att man närmar sig Serie B allt mer.

Förväntade laguppställningar (gazzetta.it)
Hellas Verona FC 4-4-2
Kean Petkovic
Verde Buchel Calvano Matos
Fares Vukovic Caracciolo Ferrari
Nicolas

Avstängd: Romulo (KEY)
Tveksam: Valoti, Cerci

Chievo 4-3-2-1
Inglese
Birsa Giaccherini
Hetemaj Radovanovic Castro
Gobbi Dainelli Bani Cacciatore
Sorrentino

Tveksam: Gamberini

Att Romulo saknas är naturligtvis ett minus för Hellas. Men för mig ska det här vara en helt öppen historia. Hellas visar en betydligt ljusare trend och dessutom bör desperationen vara mer påtaglig i Hellas med tanke på tabelläget.

Målsnålt och mycket kamp är det jag förväntar jag mig. I min värld kan det här sluta i princip hur som helst, därför tycker jag att 1X till priser runt 1.80 definitivt är värd att testa. Köper inte riktigt att Chievo har blivit så tydliga favoriter..

Tippar 2-1, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip