Över 2,5 mål spelas till 1,78 hos Pinnacle Sports.

Inbördes:
15/16 Lazio - Verona 5-2
15/16 Verona - Lazio 1-2

Tabell:
6 Lazio 5 3 1 1 10:8 +2 10p
18 Verona 5 0 2 3 1:10 -9 2p

Målsnitt:
Verona 2,2 mål per match
Lazio - 3,6 mål per match

Nykomlingarna Hellas Verona är fortfarande segerlösa efter 5 spelade omgångar. Men det ska sägas att Hellas haft ett rätt tufft spelschema. Men 1-10 i målskillnad är naturligtvis inte godkänt. 2 kryss har laget skrapat ihop - mot Crotone och senaste matchen mot Samp.

Lazio har inlett säsongen positivt, både poängmässigt men framförallt spelmässigt. 3-1-1 är står huvudstadsklubben på efter 5 spelade matcher. Senaste matchen mot Napoli var dock ingen kul historia. Lazio tappade 1-0 till 1-4 hemma mot Napoli efter att De Vrij, Bastos och Basta fått lämna planen skadade. Tufft skadeläge hos gästerna med andra ord, i synnerhet i defensiven!

Förväntade laguppställningar:
Hellas Verona FC 4-3-2-1

Pazzini
Valoti Verdi
Bessa Zuculini Fossati
Romulo Heurtaux Caracciolo Bearzotti
Nicolas

Skadad: Fares, Bianchetti, Ferrari, Zuculini, Felicioli
Avstängd: Souprayen

Lazio 4-3-2-1

Immobile
Milinkovic L Alberto
Lulic Leiva Parolo
Lukaku Radu Marusic Patric
Strakosha

Skadad: Basta, Anderson (KEY), Wallace, De Vrij (KEY)
Tveksam: Nani, Bastos

Med tanke på hemmaplan och det tuffa skadeläget i Lazio borde det finnas en viss skrällchans för Hellas även fast gästerna naturligtvis är favoriter. Lazio behöver i sin tur studsa tillbaka efter den tunga torsken senast mot Napoli. Känslan är att båda lagen går för seger här.
Trots att Hellas bara gjort 1 mål på de inledande 5 matcherna så finns det kvaliteter och rutin i anfallet. Inte minst Alessio Cerci och Giampaolo Pazzini - två herrar som definitivt vet hur man gör mål i Serie A.

Över 2,5 mål spelas till 1,78. Räknar med att båda lagen är sugen på 3 poäng samtidigt som Lazio har stora problem i defensiven. Offensiv kraft finns även i båda lagen!

Tippar 1-2, vad tror ni?

@3quartistan på twitter

Lycka till!

This is the stats tab
This is the post tip