Kortspelet gick fint på Gamla Ullevi medan hörnspelet i Danmark ej gick in. Försöker ta revansch i Danmark redan i kväll.

Premiären
Hobro - Helsingör 2-1
Odense - Nordsjälland 1-2

Helsingör är nykomlingar i Superligan och fick inleda med en torsk. 2-1 mot Hobro i en match där de individuella misstagen fällde nykomlingen. Så kan det gå och vi får se om Helsingör lärt sig något till sin hemmapremiär. Här får man in två nya spelare i Mohammed och Leth Pedersen som kanske kan höja upp laget direkt. Hur som helst är en hemmapremiär på en ny nivå tändvätska bara det. Och det här är ingen match jag vill välja sida. För så bra är inte Odense att man vinner på beställning här. OB torskade hemma mot Nordsjälland i premiären, har högt ställda mål, och lär vilja gå för tre poäng här. Tror det kan bli en rätt rolig match och är inte främmande för mål i båda kassarna.

Preliminära elvor (Tipsbladet)

FC Helsingør (3-5-2): Bruhn - Henriksen, Holm, Fisch - Olsen, Aaquist, Køhler, Basse, Bay - Larsen, Riel

Saknar: Johannes Ritter och Jonas Henrikse

OB (4-4-2): Grytebust - Desler, Tingager, Petersen, Barrett - Nielsen, Izunna, Thomasen, Jönsson - Jacobsen, Helenius

Saknar: Simon Edmundsson och Jeppe Tverskov

SPELTIPS
Tror att Odense ser sig själv som vinnare här, medan Helsingör är uppumpade av att spela sin första hemmamatch i Superligan. Kan bli frejdigt! Spelar Båda lagen gör mål till 1,80 hos Bethard (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip