Herha Berlin har inte ett smack att spela för i kväll.
Matchen i Berlin är helt iskall och Olympiadion kommer att eka tomt. Det tippas på runt 9000 besökare – i en arena som nästan tar in 80 000 personer.
Hertha kommer att rotera in sina reserver i den här matchen och till exempel får Jurgen Klinsmanns son Jonathan, 20 år, spela sina första minuter i A-laget.
Det här känns lite som ett PR-trick för att göra matchen lite medialt het i alla fall... Ynglingen har bara fått chansen 6 gånger i reservlaget och släppte in 3 bollar i senaste ligamatchen.
Nåja.
Hertha kommer alltså med ett B-lag och vill bara få matchen överstökad.
För ÖFK:s del är matchen så klart betydligt roligare och man kan behöva vinna matchen för att ta hand om förstaplatsen i gruppen. Eftersom man inte behöver spara några spelare eller liknande så kommer så klart sensationslaget att bara blåsa på framåt igen.
ÖFK har liksom bara ett spel och man kommer försöka spela en offensiv fotboll även på ett iskallt Olympiastadion.
Graham Potter har väldigt få problem och kommer med en utvilad och fräsch trupp. Som haft fokuset på den här matchen länge.
Så ÖFK har fin chans att göra en ny mycket bra prestation.
Ny seger?
Inte alls omöjligt.
Finns till 3.25 hos LeoVegas .
Men jag tycker att ÖFK över 4.5 hörnor är ett bättre spel till 2.20 hos Unibet . Det med tanke på att ÖFK vill mest och att Hertha inte bryr sig speciellt mycket om den här matchen.
Det tror jag vi få se i form av ett ÖFK som skapar ännu mer chanser än "normalt". Den lite mer "fege" kan spela ÖFK över 3.5 hörnor till 1.60. Även det hos Unibet .

Insats: Medel (Låg/Medel/Hög).


This is the stats tab
This is the post tip